Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

CHL

Voitoille jatkoa? – Liigan suurseura tshekkiläisessä testissä

Pelicansin Jesse Kiiskinen CHL:ssä.
AOP

CHL:ssä joukkueet pelaavat runkosarjan kolmansia otteluitaan. Lahdessa viime kevään Liigan finaalijoukkue Lahden Pelicans isännöi syksyn toisessa CHL:n kotiottelussaan Tshekin legendaarista suurseuraa Vitkovice Rideraa. Pelicans on aloittanut kaksijakoisesti CHL:n, mutta tavoittelee voitoille jatkoa perjantaina.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans hakee CHL-historiansa ensimmäistä kotivoittoa perjantaina Isku Areenassa. Pelicans kohtaa perjantaina CHL:n runkosarjan kolmannessa ottelussa Tshekin suurseura HC Vitkovice Rideran kello 18.30 alkaen.

Niemelän valmentama joukkue hävisi viime viikolla CHL:n avausottelunsa kotiyleisön edessä Ruotsin SHL:n hallitsija Växjö Lakersille tylysti 5-1 -lukemin. Viikonloppuna Pelicans kuitenkin nappasi hienon voiton, kun vieraskaukalossa kaatui Ranskan suurseura Rouen Dragons tylysti 8-3 -lukemin. Ottelussa kolmoskentän Aatu Jämsen teki tehot 1+3. Ykköskentän laitahyökkääjät Lars Bryggman ja Ryan Lasch iskivät 1+1 tehot mieheen.

52-vuotiaan Bilovecin kaupungista kotoisin olevan tshekkivalmentaja Milos Holanin luotsaama Vitkovice on aloittanut CHL:n kahdella voitolla. CHL:n runkosarjan avausvoitto tuli kotiyleisön edessä voittolaukauskilpailun jälkeen Red Bull Munchenia vastaan. Toisessa ottelussa Sveitsin suurseura SC Rapperswil-Jona Lakers kaatui 4-1 -lukemin.

Lakersia vastaan Vitkovicen tshekkihyökkääjä Dominik Lakatos teki tehot 2+1. Lakatos teki kaudella 2021-22 SaiPan riveissä Liigassa 15 otteluun tehot 1+5.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL