Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL-kausi jatkuu! – Tapparalla edessään kova testi

Tapparan Veli-Matti Savinainen CHL:ssä.
AOP

Tampereen Tappara pelaa torstaina kotiyleisönsä edessä merkittävän CHL-ottelun, kun Nokia Areenalle tulee vastustaja Saksan DEL-liigasta. Tappara kohtaa Saksan suurjoukkue Adler Mannheimin, joka on Tapparan tavoin aloittanut CHL-kauden erinomaisesti.

CHL:n runkosarja jatkuu torstaina yhteensä seitsemällä ottelulla. Tampereen Nokia Areenassa hallitseva Suomen mestari kahdelta edelliseltä vuodelta sekä CHL-mestari viime kaudella, eli Tampereen Tappara isännöi Saksan suurseuraa Adler Mannheimia.

Tappara on aloittanut CHL:n runkosarjan ruotsalaisvalmentaja Rikard Grönborgin alaisuudessa voitokkaasti, sillä Tanskan mestari Aalborg Pirates kaatui vierasottelussa jatkoajan jälkeen 4-3 -lukemin. CHL:n ensimmäisessä kotiottelussa Belfast Giants sai kokea Suomen suurimman jääkiekkojoukkueen voiman. Tappara oli kotiyleisönsä edessä parempi tylyin 6-0 -lukemin.

Giantsia vastaan Tapparan ykköskentän kanadalaishyökkääjä Carter Camper iski tehot 1+3 ja kolmoskentän yhdysvaltalaishyökkääjä Nick Halloran teki 2+1 tehot.

Ruotsalaisvalmentaja Johan Lundskogin johtama Adler on selvittänyt voitokkaasti myös kaksi ensimmäistä otteluaan. Adler kaatoi viime viikon kotiotteluissaan HC Bolzanon 4-2 -lukemin ja Red Bull Salzburgin 3-2 -lukemin. Bolzanoa vastaan kanadalaissentteri Linden Vey syötti kaksi joukkueensa maaleista.

Kello 18.30 alkavaa ottelua voidaan pitää Tapparan sekä Adler Mannheiminkin ensimmäisenä kovempana testinä tämän kauden CHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL