Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtihyökkääjälle hurja tunnustus! – ”Paras kaikista…”

Dallas Starsin Jason Robertson odottaa vieläkin uutta sopimusta.
AOP

NHL:ssä runkosarjan viimeinen viikko saatiin päätökseen ja samalla perinteiseen tyyliin NHL palkitsi viikon parhaat pelaajat. Tällä viikolla valinta meni jokaiselle pelipaikalle, kun mukana oli maalivahdin lisäksi puolustaja ja hyökkääjä. NHL:n pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla, joten NHL:n viikon tähtiä ei enää loppukaudella ole.

NHL:n runkosarja tuli tällä viikolla päätökseen. Runkosarjassa ykköstilan vei Boston Bruins, joka lähtee suurimpana mestarisuosikkina pudotuspeleihin. NHL:n läntisessä konferenssissa ykköstilan otti Vegas Golden Knights.

Golden Knightsin maalivahti Laurent Brossoit valittiin runkosarjan viimeisen viikon kolmostähdeksi NHL:ssä. Ykköstähti meni Dallas Starsin tähtihyökkääjä Jason Robertsonin nimiin ja kakkostähti Carolina Hurricanesin huippupuolustaja Brent Burnsille.

Starsin Robertson pelasi erinomaisen viimeisen viikon. Stars päätti runkosarjan kuuden ottelun voittoputkessa. Kolmeen viimeiseen otteluun yhdysvaltalainen takoi yhden maalin ja yhteensä kuusi tehopistettä. Koko kaudella hyökkääjä paukutti 46 maalia ja yhteensä 109 tehopistettä.

Täksi kaudeksi Hurricanesin riveihin San Jose Sharksista siirtynyt kulttipuolustaja Burns iski neljä maalia runkosarjan kolmeen viimeiseen otteluun. Burns iski koko runkosarjassa yhteensä 18 maalia ja oli kolmanneksi tehokkain maalintekijä koko sarjan puolustajista.

Kolmostähdeksi valittu Brossoit voitti molemmat viikon pelinsä Golden Knightsin maalilla. Brossoit päästi viikolla kaksi maalia ja torjuntaprosentti oli huima 96,2. Brossoitin edustama joukkue kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kanadalaismaalivahdin entisen seuran eli Winnipeg Jetsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL