Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan jättiläiselle kävi köpelösti – Runkosarja päättyi mahalaskuun

Oulun Kärpät viettää aikalisää Nokia Areenalla keväällä 2022.
AOP

HIFK tuli viimeisellä kierroksella ohi Oulun Kärpistä ja pudotti Kärpät kuuden parhaan joukosta. Kärppien kausi jatkuu tulevana maanantaina play-offien ensimmäisellä kierroksella Kouvolan KooKoota vastaan. Kärppien kohtalo sinetöityi päätöskierroksen ottelussa lauantaina.

Kauteen suurilla odotuksilla lähtenyt Oulun Kärpät kärsi lauantaina valtaisan pettymyksen, kun joukkue hävisi runkosarjan viimeisen ottelunsa Mikkelin Jukureille numeroin 2-6. Tappio myötä Kärpät putosi kuuden parhaan joukosta.

Valtaisalla pelaajabudjetilla operoiva Kärpät joutuu näin ollen aloittamaan pudotuspelit heti ensimmäiseltä kierrokselta, jossa vastaan tulee KooKoo. Kärpät saa sarjaan kotiedun runkosarjasta viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin selvinnyttä KooKoota vastaan.

Säälipleijareissa pelin henki on raaka, sillä jomman kumman joukkueen kausi on katkolla jo tiistaina. Surkean kevätkauden pelanneen Lauri Marjamäen miehistön osalta alkava pudotuspelisarja ei vaikuta kovinkaan lupaavalta. Joukkue on pelannut mollivoittoisesti viimeiset pari kuukautta, eikä kovinkaan isoa korjausliikettä ole tehtävissä ennen kuin pudotuspelien alkua.

Kärppien runkosarjan harvoja onnistujia oli nuori maalivahti Leevi Meriläinen, joka nousi ykkösvahdiksi Joel Blomqvistin loukkaannuttua. Kärpät saa kiittää runkosarjan seitsemännestä tilastaan erityisesti Meriläistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga