Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turussa isojen panosten Liiga-ottelu! – Selvittääkö KooKoo tiensä pudotuspeleihin?

KooKoon pelaaja.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun mittainen kierros. Liigan runkosarja päättyy lauantaihin, kun lopultakin kaikilla joukkueilla on 60 ottelua runkosarjaa takana. Runkosarjan kolmen kärki on jo selvillä ennen päätöskierrosta, mutta suorista paikoista puolivälieriin käydään vielä taistelua ja kymmenennestä sijasta, joka oikeuttaa pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Lisäksi kotiedusta käydään kahden joukkueen välillä taistelua.

Turun Gatorade Centerissä pelataan lauantaina todella mielenkiintoinen ottelu. Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura tarvitsee kotiottelustaan vähintään pisteen Kouvolan KooKoota vastaan, jotta joukkue varmistaa kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle Porin Ässiä vastaan. TPS:n kotietu varmistuu toki välittömästi, mikäli Ässät ei onnistu kaatamaan Vaasan Sportia omassa kotiottelussaan.

Turussa KooKoo tarvitsee taas vähintään voiton noustakseen kiinni kymmenenteen sijaan. KooKoo on pisteen Hämeenlinnan Pallokerhoa perässä, joka pitää kymmenettä sijaa tällä hetkellä hallussaan. HPK kohtaa omassa runkosarjan viimeisessä ottelussaan vieraissa ilman panosta pelaavan Tampereen Ilveksen.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit pelaa lauantaina Oulun Kärppien vieraana ja tarvitsee myös kolmen pisteen voiton päästäkseen kymmenen parhaan joukkoon. Tähän tarvitaan toki sekä KooKoon, että HPK:n tappiot. Kaikkien kolmen ollessa tasapisteissä Jukurit etenee pudotuspeleihin ja kohtaa joko HIFK:n tai Kärpät ensimmäisellä kierroksella.

Pelicans ja KalPa mittelevät runkosarjan neljännestä sijasta sekä viimeisestä kotietupaikasta. Pelicans pelaa vieraissa SaiPaa vastaan ja KalPa kohtaa kotonaan Rauman Lukon, jolla ei ole KalPan eilisen tappion jälkeen enää panosta omassa ottelussaan. KalPa ja Pelicans ovat varmistaneet jo paikkansa viiden parhaan joukossa, sekä sen, että joukkueet kohtaavat puolivälierissä toisensa.

Liigan lauantain ottelut

16.00 Ässät vs. Sport
16.00 Ilves vs. HPK
17.00 JYP vs. HIFK
17.00 KalPa vs. Lukko
17.00 Kärpät vs. Jukurit
17.00 SaiPa vs. Pelicans
17.00 TPS vs. KooKoo

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga