Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

HIFK nousi viimeisellä kierroksella kuuden joukkoon – Katastrofisyksy ei pilannut joukkueen runkosarjaa

HIFK:n Julius Nättinen juhlii maalia.
AOP

Katastrofaalisen huonosti kautensa aloittanut HIFK nousi viimeisellä kierroksella Liigan runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. HIFK sai valtaisan vetoavun toiselta sarjan jättiläiseltä, kun umpisurkean kevään odotuksiin nähden pelannut Kärpät hävisi kotonaan Mikkelin Jukureille lukemin 2-6.

Helsingin IFK oli syksyllä kriisissä, kun joukkue pelasi Liigan kolmen pisteen voittojen aikakaudella seurahistorian huonoimman runkosarjan alun. 31 ottelun jälkeen joukkueella oli kasassa vain 38 pistettä. Vuodenvaihteessa joukkue kuitenkin löysi uuden vaihteen.

Huiman kirin runkosarjassa esittänyt HIFK nousi viimeisellä kierroksella kuuden parhaan joukkoon ja suoraan puolivälieriin. Joukkueen pudotuspelit alkavat ottelusarjalla runkosarjan kolmosta Rauman Lukkoa vastaan.

HIFK:n nousun taustalla oli kohonnut maalinteontehokkuus kauden puolivälissä sekä Roope Taposen nousu selkeäksi ykkösmaalivahdiksi.

Moniin joukkueisiin verrattuna valtaisalla pelaajabudjetilla toimivan HIFK:n runkosarja oli kuitenkin kokonaisuutena pettymys odotuksiin nähden. Joukkueen tavoitteena oli saavutta pudotuspeleihin kotietu ja taistella tosissaan runkosarjan voitosta.

Runkosarjan voitto ratkaistiin tänä vuonna tamperelaisten kesken, kun Ilves ja Tappara mittelivät paremmuudestaan viimeisille kierroksille saakka. Tappara varmisti runkosarjan voiton ottamalla voiton paikalliskamppailustan perjantaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga