Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Ottawa Senatorsilla loistava tilanne! – Tähtipelaajalle tehtävissä jatkosopimus

Ottawa Senatorsin Alex DeBrincat.
AOP

NHL:ssä kovaa nousua tällä kaudella tehnyt Ottawa Senators on hyvässä tilanteessa tulevaisuuden osalta. Joukkue teki todella merkittävän pelaajakaupan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Tämä mahdollistaa joukkueen merkittävien pelaajien kanssa tehtävät jatkosopimukset, mikä helpottaa joukkueen rakentamista huomattavasti.

Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion teki kovan liikkeen. Dorion pääsi viimeinkin eroon venäläispuolustaja Nikita Zaitsevista. Dorion kauppasi Zaitsevin Chicago Blackhawksin riveihin ja loi ensi kaudeksi tarvittavat 4,5 miljoonaa dollaria palkkatilaa lisää.

Senatorsin päävalmentaja D.J. Smith on peluuttanut joukkueellaan todella hyökkäävää peliä. Se on tuonut ajoittain paljonkin tehoja, mutta myös takaiskuja omiin. Takaiskuihin vaikuttaa niin puolustuksen keveys kuin yksinkertaiset virheet viisikkopelissä.

Ensi kaudeksi Senatorsilla on tällä hetkellä palkkatilaa noin 20 miljoonaa dollaria. Ensi kesänä rajoitettuja vapaita agentteja joukkueessa on useita. Näistä tärkein on yhdysvaltalaishyökkääjä Alex DeBrincat, jonka edullinen sopimus päättyy tähän kauteen. DeBrincat siirtyi viime kesänä Blackhawksista Senatorsiin vaihdossa ykköskierroksen varausvuoroon.

DeBrincatin lisäksi joukkueen tulee kiinnittää keskushyökkääjä Shane Pinto jatkosopimukseen ja ruotsalaispuolustaja Erik Brännström.

Pinto on noussut tärkeäksi keskushyökkääjäksi tällä kaudella Senatorsissa ja yhdysvaltalainen on ottanut todella paljon aloituksia. Tulevaisuudessa hyökkääjän rooli on kolmoskentässä.

Brännström on saanut kolmosparissa keskimäärin reilut 15 minuuttia peliaikaa, mutta tehoja ei ole syntynyt. Ruotsalaispuolustaja saattaa olla myös kaupan, mikäli Senators ei onnistu hankkimaan kahteen kärkipariin uutta puolustajaa.

Tulevan kesän sopimukset ovat merkityksellisiä myös pitkässä juoksussa, sillä kaudeksi 2024-25 joukkueelle vapautuu palkkoja yli viiden miljoonan dollarin edestä, kun palkanpidätykset ja ulosostot poistuvat kirjoista. Tuolle kaudelle joukkue on toistaiseksi sitonut palkkoja 55,2 miljoonaa dollaria.

Kaudelle 2024-25 joukkueen tulee tehdä jatkosopimus huippulupaus Jake Sandersonin kanssa, joka syntyy todennäköisesti jo kesällä 2023.

Mikäli tulevana kesänä DeBrincat, Pinto ja Brännström jäävät kaupunkiin edulliseen hintaan, niin kaudella 2024-25 Senators voi tosissaan tehdä iskua kohti Stanley Cupia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL