Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt on iso kolaus pudotuspelihaaveille – 64 miljoonan dollarin NHL-tähti leikkaukseen

Nashville Predatorsin tähtisentteri Ryan Johansen.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taistellut Nashville Predators sai todella karmaisevia uutisia. Joukkueen kanadalainen tähtihyökkääjä joutuu loukkaantumisen takia sivuun eikä todennäköisestikään pelaa enää runkosarjassa.

John Hynesin valmentama Nashville Predators on tällä hetkellä kurjassa tilanteessa. Joukkueella on reilusti matkaa NHL:n läntisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan ja jatkossa Predators joutuu tulemaan toimeen ilman tähtihyökkääjäänsä.

Predators sai torstaina ikäviä uutisia, kun joukkueen pitkäaikainen kanadalaissentteri Ryan Johansen loukkaantui. Johansen joutuu leikkaukseen, joka pitää hyökkääjän ensimmäisen arvion mukaan vähintään 12 viikkoa sivussa kokoonpanossa. Kanadalaisen oikeaan jalkaan tehdään pieni operaatio.

Todennäköisesti hyökkääjä palaa aiemmin kokoonpanoon, mikäli Predators onnistuu säilyttämään haaveensa pudotuspeleihin elossa.

Predators on tällä hetkellä seitsemän pistettä Minnesota Wildin takana, joka pitää Keskisessä divisioonassa neljättä sijaa hallussaan. Wild on samalla yhdessä Edmonton Oilersin kanssa kahdella villi kortti -paikalla menossa pudotuspeleihin. Seuraavina näistä sijoista on taistelemassa Predatorsin lisäksi Calgary Flames.

Johansen on tällä kaudella ollut melko tehottoman Predatorsin viidenneksi paras pistemies. Johansen on iskenyt runkosarjan 55 otteluun 12 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä. Teholukema on karmaisevasti -13. Predatorsin tehokkain pelaaja on viime kauden tavoin sveitsiläiskapteeni Roman Josi.

Urallaan 842 otteluun NHL:ssä 555 tehopistettä takoneen Johansenin sopimusta on jäljellä vielä kaksi kautta. Vancouverista kotoisin oleva isokokoinen hyökkääjä kirjoitti aikoinaan Predatorsin kanssa kahdeksan vuoden ja yhteensä 64 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Kanadalainen siirtyi Predatorsin riveihin Columbus Blue Jacketsista vaihdossa Seth Jonesiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL