Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n huippujoukkueen luottohyökkääjä tyytyväinen – ”Se on kaksiteräinen miekka…”

Winnipeg Jetsin päävalmentaja Rick Bowness.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa mielenkiintoinen kolmen ottelun mittainen kierros. Tulessa oli neljä pudotuspeleihin tyrkyllä olevaa joukkuetta, joista kaksi on jo käytännössä varmoja. Ainut itärannikolla pelattu ottelu käytiin New Yorkissa, kun New York Islanders isännöi NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkue Winnipeg Jetsiä.

Rick Bownessin valmennuksessa tällä kaudella jo 35 voittoa ottanut Winnipeg Jets koki niukan tappion yön NHL-kierroksella. Jets taipui Lane Lambertin valmentamaa New York Islandersia vastaan todella tiukassa kamppailussa 2-1 -lukemin.

– Se on kaksiteräinen miekka, kun ajatellaan koko joukkueen tilannetta. Tietysti aina halutaan tuloksia, mutta samalla tässä valmistaudutaan pudotuspeleihin. Meidän täytyy olla toki valmiita pelaamaan tämän tyylisiä otteluita pudotuspeleissä, kommentoi kokenut Adam Lowry joukkueensa esityksiä.

Jets on voittanut viimeisestä neljästä ottelustaan vain yhden, kun edellisessä ottelussa New York Rangers kaatui Madison Square Gardenilla Connor Hellebuyckin 50 torjunnan avittamana 4-1 -lukemin. Kaikki neljä edellistä ottelua joukkue pelasi vieraissa kohdaten New Yorkin alueen joukkueiden lisäksi Columbus Blue Jacketsin, joka oli 3-1 -lukemin vahvempi vajaa viikko sitten.

Seuraavaksi joukkue palaa kotiyleisönsä eteen. Kolmessa perättäisessä kotiottelussa Jets kohtaa Colorado Avalanchen, Los Angeles Kingsin ja Islandersin uudelleen.

Islandersia vastaan joukkueen ainoasta maalista vastasi 500. ottelun NHL:ssä pelannut tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers. Hellebuyck torjui tällä kertaa 20 kertaa.

Jets on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan toisena pisteen Dallas Starsia perässä. Joukkueilla on saman verran otteluja pelattuna. Colorado Avalanche on divisioonan kolmantena 67 pisteen kanssa kolme ottelua vähemmän pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL