Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt oli arvokas voitto! – Kovia satsauksia tehnyt NHL-joukkue taisteli pisteet kotiin

New York Islanders juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa mielenkiintoinen kolmen ottelun mittainen kierros. Tulessa oli neljä pudotuspeleihin tyrkyllä olevaa joukkuetta, joista kaksi on jo käytännössä varmoja. Ainut itärannikolla pelattu ottelu käytiin New Yorkissa, kun New York Islanders isännöi NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkue Winnipeg Jetsiä.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders otti todella maukkaan kotivoiton NHL-kierroksella. Lambertin valmentama Islanders voitti tiukassa kamppailussa Rick Bownessin valmennuksessa tällä kaudella jo 35 voittoa ottaneen Winnipeg Jetsin 2-1 -lukemin.

Belmont Parkissa pelatussa ottelussa nähtiin yksi maali jokaisessa erässä. Islanders onnistui ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Ruotsalaispuolustaja Sebastian Aho vei kotijoukkueen avauserässä johtoon kauden viidennellä maalilla. Maaliin esityön teki joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimi Brock Nelson.

Päätöserän puolivälissä Islandersin tärkeän voittomaalin iski ruotsalaishyökkääjä Simon Holmström kauden neljännellä osumallaan. Bo Horvat ja Matt Martin kirjautti syöttöpisteet voittomaaliin. Ilya Sorokin nappasi kotijoukkueen maalilla 25 torjuntaa.

Jetsin ainokaisen ottelussa iski toisessa erässä tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers. Tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt laitahyökkääjä iski vasta kauden viidennen maalinsa, kun tanskalainen ohitti Sorokinin ylivoimalla Josh Morrisseyn ja Kyle Connorin syötöistä. Tähtipuolustajaksi noussut Morrissey saalisti jo kauden 48. syöttöpisteen. Connor Hellebuyck tarjosi mahdollisuuden Jetsille voittoon jälleen ja torjui yhteensä 20 laukausta.

Voitollaan Islanders tukevoitti asemaansa NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. 61 ottelun jälkeen joukkueella on 67 pistettä kerättynä. Viisi ottelua vähemmän pelanneella Pittsburgh Penguinsilla on 63 pistettä ja Penguins pitää yhdeksättä sijaa konferenssissa hallussaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL