Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti saavutti hurjan rajapyykin! – ”Meillä oli kausi katkolla…”

Calgary Flamesin Elias Lindholm saavutti hurjan rajapyykin.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa tärkeistä pisteistä. Kierroksen toisessa isossa ottelussa Arizona Coyotes isännöi lähes 5000 katsojan edessä Calgary Flamesia, joka pyrkii vielä mukaan NHL:n pudotuspeleihin. Ottelussa nähtiin melkoiset maalijuhlat, sillä katsojat saivat todistaa yhdeksää maalia varsinaisen peliajan aikana.

Darryl Sutterin valmentama Calgary Flames osoitti kovuutta ja luonnetta nousemalla voittoon Andre Tourignyn valmentamaa Arizona Coyotesia vastaan. Flames otti tärkeät pisteet mukaansa oltuaan jo 3-1 -lukemin toisessa erässä tappiolla. Lopulta joukkue voitti vahvan jälkimmäisen puolikkaan ansiosta pelin 6-3 -lukemin. 

Flamesilta ottelussa maalinteossa onnistui kuusi eri pelaajaa. Joukkueen pitkäaikainen tähtihyökkääjä Elias Lindholm vietti ottelussa kahden tehopisteen iltaa tekemällä 1+1 tehot. Lindholm saavutti samalla 500 pisteen rajan NHL:ssä.

– Ennen kolmatta erää puhuimme, että nyt täytyy lyödä parasta tiskiin. Meillä oli kausi katkolla ja tarvitsimme nämä kaksi pistettä. Pelasimme kokonaisuutena vahvan pelin ja saimme tuloksen, jonka halusimme, kertasi Lindholm.

Ottelun pelillisestä hallitsijasta ei ollut epäselvyyttä, sillä Flamesin tshekkimaalivahti Dan Vladar torjui ottelussa 11 kertaa ja Vladarin maanmies Karel Vejmelka otti 45 koppia Coyotesin maalilla.

Lindholm oli itse käynnistämässä nousua, kun hyökkääjä teki 3-2 -kavennuksen toisen puolivälin jälkeen.

– Kun ajauduimme kaksi maalia taakse, niin meidän penkillä alkoi näkymään pientä hermostumista, mutta tiesimme, että ennemmin tai myöhemmin kiekot alkavat mennä sisään. Me saimme ottelussa todella paljon vetoja ja mahdollisuuksia maalintekoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL