Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n heittopussin päävalmentaja tyytyväisenä – ”Meillä on kyky olla…”

Arizona Coyotes juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa tärkeistä pisteistä. Kierroksen toisessa isossa ottelussa Arizona Coyotes isännöi lähes 5000 katsojan edessä Calgary Flamesia, joka pyrkii vielä mukaan NHL:n pudotuspeleihin. Ottelussa nähtiin melkoiset maalijuhlat, sillä katsojat saivat todistaa yhdeksää maalia varsinaisen peliajan aikana.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes teki pitkään kiusaa yön NHL-kierroksella. Coyotes piti Darryl Sutterin valmentamaa Calgary Flamesia pitkään kurimuksessa.

Flames osoitti kuitenkin kovuutta ottamalla tärkeät pisteet mukaansa oltuaan jo 3-1 -lukemin toisessa erässä tappiolla. Lopulta joukkue voitti vahvan jälkimmäisen puolikkaan ansiosta pelin 6-3 -lukemin.

Coyotes iski kaikki maalinsa toisen erän alkuun, kun joukkue iski kymmeneen minuuttiin kolme maalia. Maaleista vastasi joukkueen syömähampaat Nick Schmaltz, Clayton Keller ja Matias Maccelli. Maccelli vei erän puolivälissä joukkueensa jo 3-1 -johtoon koko kauden neljännellä osumallaan. Juuso Välimäki teki esityön Schmaltzin iskemään ylivoimamaaliin erän alussa. Karel Vejmelka jatkoi erittäin vahvoja otteita torjumalla yhteensä 45 kertaa.

– Tiedän, että meillä on kyky olla kova joukkue, jota vastaan pelata. Me pystymme pelaamaan hyvää jääkiekkoa jokaisena iltana. Jos kaikki meidän jätkät pystyvät pistämään parhaansa tiskiin, niin voimme kaataa kenet vain, mutta totuus on se, että b-peli ei meiltä riitä ketään vastaan, kertasi Tourigny.

Coyotesilla oli ennen Flamesia vastaan pelattua ottelua yhdeksän ottelun pisteputki päällä. Se on pisin pisteputki sitten helmikuun 2012, jolloin joukkue voitti 12 ottelusta 11 ottelua ja taipui kertaalleen varsinaisen peliajan jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL