Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Melkoiset maalijuhlat! – Kulttivalmentajan johtama NHL-joukkue nousi murskavoittoon

Calgary Flamesin Walker Duehr.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa tärkeistä pisteistä. Kierroksen toisessa isossa ottelussa Arizona Coyotes isännöi lähes 5000 katsojan edessä Calgary Flamesia, joka pyrkii vielä mukaan NHL:n pudotuspeleihin. Ottelussa nähtiin melkoiset maalijuhlat, sillä katsojat saivat todistaa yhdeksää maalia varsinaisen peliajan aikana.

Darryl Sutterin valmentama Calgary Flames osoitti kovuutta ja luonnetta nousemalla voittoon Arizona Coyotesia vastaan. Flames otti tärkeät pisteet mukaansa oltuaan jo 3-1 -lukemin toisessa erässä tappiolla. Lopulta joukkue voitti vahvan jälkimmäisen puolikkaan ansiosta pelin 6-3 -lukemin.

Ottelussa Flamesilta onnistui maalinteossa kuusi eri pelaajaa. Ottelussa maalinteon aloitti avauserässä Milan Lucic. Toisessa erässä 3-2 -kavennuksesta vastasi ylivoimalla Elias Lindholm ja 3-3 -tasoituksesta minuutti tämän jälkeen Tyler Toffoli. Päätöserän kolmesta maalista vastasivat Jakob Pelletier, Walker Duehr ja Mikael Backlund. Duehrille maali oli kauden ja NHL-uran kolmas. Dan Vladar torjui 12 kertaa vieraiden maalilla.

Coyotesin tehohetki ottelussa osui toisen erän alkuun, kun joukkue iski kymmeneen minuuttiin kolme maalia. Maaleista vastasi joukkueen syömähampaat Nick Schmaltz, Clayton Keller ja Matias Maccelli. Maccelli vei erän puolivälissä joukkueensa jo 3-1 -johtoon koko kauden neljännellä osumallaan. Juuso Välimäki teki esityön Schmaltzin iskemään ylivoimamaaliin erän alussa. Karel Vejmelka jatkoi erittäin vahvoja otteita torjumalla yhteensä 45 kertaa.

Flames säilytti vielä asemansa NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelitaistelussa mukana. Joukkue on tällä hetkellä kaksi pistettä Minnesota Wildia perässä, joka on villi kortti -sijalla kaksi. Flamesilla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Eroa oman divisioonansa neljäntenä olevaan Edmonton Oilersiin on viisi pistettä. Joukkueilla on saman verran pelejä pelattuna.

Coyotes on kerännyt toistaiseksi 49 pistettä tällä kaudella ja on koko konferenssin neljänneksi viimeisenä. Viimeisenä on Anaheim Ducks kahdeksan pistettä Coyotesin takana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL