Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tyytyväinen NHL-valmentaja voitosta – ”Nämä jätkät eivät luovuta!”

Chicago Blackhawksin päävalmentaja Luke Richardson.
AOP

Tällä kaudella yhdeksi suureksi NHL:n mestarisuosikiksi noussut Dallas Stars sai kylmää vettä niskaan torstain vastaisen yön NHL-kierroksella. Stars menetti reilun johdon kotiyleisönsä pelatussa ottelussa NHL:n yhtä heikointa joukkuetta vastaan, kun Chicago Blackhawks haki kaksi pistettä Dallasista mukaansa. Stars taistelee tällä hetkellä koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta yhdessä Vegas Golden Knightsin ja Winnipeg Jetsin kanssa.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks osoitti kovaa luonnetta torstain vastaisen yön NHL-kierroksella Suomen aikaa. Blackhaws käänsi 3-0 -tappioaseman 4-3 -voitoksi Pete DeBoerin valmentamaa Dallas Starsia vastaan ottaen jo neljännen voiton putkeen. Blackhawks on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä takanaan vain Anaheim Ducks.

– Olen sanonut sitä koko kauden ja sanon sen nyt uudestaan. Nämä jätkät eivät luovuta! Me saimme ottelun alussa jäähyjä ja Stars iski ylivoimalla maaleja. Me olimme takana ja väsyneitä, mutta tulimme silti peliin takaisin, kehui Richardson.

Blackhawksin ykköstähdet ottelussa olivat tehot 2+1 iskeneet Patrick Kane ja Max Domi. Tähtipuolustaja Seth Jones syötti kaksi maalia. Jaxson Stauber torjui voiton eteen 29 kertaa. Tähtipuolustaja Seth Jones syötti kaksi maalia.

– Minusta jätkät tykkäävät pelata toisilleen. Me saimme heti virtaa, kun teimme ensimmäisen maalimme. Jätkät alkoivat siinä vaiheessa uskoa itseensä uudelleen ja tekemään kovemmin hommia toistensa eteen.

Starsin maaleista ottelussa vastasivat Jamie Benn, Tyler Seguin ja Jason Robertson. Miro Heiskanen syötti yhden maalin ja Jake Oettinger torjui 19 kertaa joukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL