Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onnellinen NHL-tähti – ”Teimme sen mitä pitikin…”

Pittsburgh Penguins taipui New York Islandersille, kun Zach Parise naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa mielenkiintoinen kolmen ottelun mittainen kierros. Tulessa oli neljä pudotuspeleihin tyrkyllä olevaa joukkuetta, joista kaksi on jo käytännössä varmoja. Ainut itärannikolla pelattu ottelu käytiin New Yorkissa, kun New York Islanders isännöi NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkue Winnipeg Jetsiä.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders otti todella maukkaan kotivoiton NHL-kierroksella. Lambertin valmentama Islanders voitti tiukassa kamppailussa Rick Bownessin valmennuksessa tällä kaudella jo 35 voittoa ottaneen Winnipeg Jetsin 2-1 -lukemin.

Islandersin maaleista ottelussa vastasivat Simon Holmström ja ruotsalaispuolustaja Sebastian Aho. Ilya Sorokin torjui joukkueen maalilla 25 kertaa.

– Me teimme sen mitä pitikin. Tulimme tästä ottelusta ulos kahden pisteen kera. Me tarvitsemme pisteitä tässä vaiheesssa vuotta. Ei ole merkitystä, miten ne tulee tärkeintä on, että ne tulee. Meidän tulee pitää huoli bisneksestä, kommentoi kokenut laitahyökkääjä Zach Parise.

Voitollaan Islanders tukevoitti asemaansa NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. 61 ottelun jälkeen joukkueella on 67 pistettä kerättynä. Viisi ottelua vähemmän pelanneella Pittsburgh Penguinsilla on 63 pistettä ja Penguins pitää yhdeksättä sijaa konferenssissa hallussaan.

Jetsin ainoan osuman iski 500. ottelun urallaan NHL:ssä pelannut Nikolaj Ehlers. Connor Hellebuyck torjui joukkueen maalilla 20 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL