Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

HIFK kiinnitti tärkeän runkopelaajan! – myös kahdelle tärkeälle pelaajalle jatkosopimukset

HIFK:n runkopelaaja Juha Jääskä.
AOP

Liigassa kovaa nousua pohjalta kärkeen tekevä Helsingin IFK on tehnyt perjantaina merkittävän jatkosopimuksen. Tobias Salmelaisen johtama organisaatio on kiinnittänyt pitkään palvelleen luottohyökkääjä Juha Jääskän jatkosopimukseen, joka on tällä kaudella ollut yksi parhaimmista pistemiehistä. HIFK julkaisi perjantaina myös muita jatkosopimuksia.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK tekee tällä hetkellä kovaa nousua Liigan sarjataulukon hänniltä kohti suoraa paikkaa puolivälierissä. Torstaina HIFK kaatoi Liigaa johtavan Rauman Lukon vieraissa 3-0 -lukemin ja nousi jo iskuetäisyydelle kuudennen sijan suhteen.

Perjantaina joukkue tiedotti kiinnittäneensä pitkään HIFK:n riveissä pelanneen Juha Jääskän myös ensi kaudeksi. Monipuolinen laitahyökkääjä on edustanut koko Liiga-uransa Helsingin IFK:ta ja pelannut yhteensä 242 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 36 maalia ja 102 tehopistettä.

24-vuotias laitahyökkääjä pelaa tällä hetkellä uransa tehokkainta jääkiekkoa, sillä tähän mennessä on syntynyt 27 tehopistettä 45 otteluun. Aiempi yhden kauden piste-ennätys on viime kaudelta, kun 42 otteluun hyökkääjä takoi 12 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

– Kohta alkaa olla kymmenen joukkuekuvaa täynnä. Olen nauttinut matkasta ja päätös jatkosopimuksesta oli minulle helppo. Päivät pitenevät ja kevään pelit lähestyvät. Odotan tulevaa innolla, sanoo Jääskä HIFK:n tiedotteessa.

HIFK:n urheilijajohtaja Tobias Salmelainen on tyytyväinen Jääskän kanssa tehtyyn jatkosopimukseen.

– Kova työnteko, lojaalisuus, kehittymisen halu ja joukkue ensin-ajattelu. Siinä vain muutamia Jääskän ominaisuuksia. Hän on pelannut loistavan kauden ja nousee varmasti kantamaan vastuuta tuloksesta myös ensi kauden joukkueessamme.

HIFK kiinnitti perjantaina myös maalivahti Roope Taposen ja Eetu Koivistoisen jatkosopimuksiin, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga