Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki kiinnitti maalivahtinsa! – ”jatkosopimus oli minulle helppo päätös…”

HIFK:n tähtimaalivahti Roope Taponen.
AOP

Liigassa vaikean alkukauden jälkeen loistavaan vireeseen yltynyt Helsingin IFK on tehnyt tulevaisuuden kannalta kovan jatkosopimuksen. HIFK on jatkanut maalivahti Roope Taposen sopimusta pitkälle tulevaisuuteen. Tämä helpottaa merkittävästi joukkueen rakentamista tulevaisuutta ajatellen.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Tobias Salmelaisen johtama organisaatio on sopinut 21-vuotiaan huippumaalivahti Roope Taposen kanssa kaksivuotisesta jatkosta. Taponen on torjunut tällä kaudella HIFK:n maalilla yhteensä 29 ottelua lähes 92’n torjuntaprosentilla. Päästettyjen maalien keskiarvo neljä nollapeliä torjuneella kassarilla on 1,81.

– Meillä oli Taposen kanssa ensi kautta koskeva molemminpuolinen optio, joten olen todella iloinen, että Taponen jatkaa meillä seuraavat kaksi kautta. Tämä kertoo myös kovasta arvostuksesta ja luottamuksesta maalivahtivalmentajaamme Jan Lundellia kohtaan, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Salmelainen tiedotteessa.

Kyseessä on Taposen ensimmäinen täysi kausi Liigassa. Vaikka syyskausi oli joukkueelle tuloksellisesti haastava, Taposen tilastot ovat koko kauden mittarilla vakuuttavia.

– Hyvin on oma pelaaminen mennyt. En ole mitenkään yllättynyt, koska olen tiennyt pystyväni pelaamaan tällä tasolla, kun saan pelata omaa peliäni. En ollut ennen kauden alkua budjetoinut itselleni näin paljon pelejä ja se on ollutkin itselleni sitten positiivinen yllätys. Lisäksi iso juttu itselleni on ollut, että olen myös pystynyt pitämään oman tasoni pitkäjänteisesti tähänastisen kauden ajan, sanoo Taponen.

– Jatkosopimus oli minulle helppo päätös. Maalivahtivalmentaja Lundellin kanssa olemme tehneet sen verran pitkään hommia, että itselleni oli selkeä juttu jatkaa täällä. Olen nauttinut pelaamisesta tässä joukkueessa.

(lähde. HIFK:n tiedote)

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga