Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK:n ja Tapparan välinen ottelu oli täynnä tunnetta – 16 jäähyä!

HIFK:n pelaajat juhlii voittoa.
AOP

Liigan lauantaikierroksella saatiin todistaa tulikuumaa ottelua, kun HIFK ja Tappara kohtasivat Helsingissä. Alkukaudesta huomattavasti piristynyt HIFK jatkoi hyvää meininkiään voittamalla itse ottelun.

HIFK:n ja Tapparan välisessä ottelussa oli todella tunteet pinnassa lauantaina. Ottelussa jaettiin kaikkiaan 16 jäähyä, joista kertyi kaikkiaan 36 jäähyminuuttia. Kaikki jäähyminuutit muodostuivat 2 -minuutin tai 2+2- minuutin jäähyistä.

Kuumimmillaan ottelu oli toisen erän puolivälissä, kun Waltteri Merelän poikittainen maila aiheutti nujakan kentälle. Molempien joukkueiden pelaajat aloittivat nujakan, josta yksistään jaettiin 8 minuuttia jäähyjä. Seuranneen tilanteen ylivoiman aikana HIFK:n Kristian Vesalainen jatkoi hyvää kauttaan ja iski joukkueensa itse ottelussa 3-0 johtoon.

Hifk voitti itse ottelun lopulta numeroin 4-1 ja päätöslukemat iski Otto Paajanen, kun ottelua oli pelaamatta vajaa 4 minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga