Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Aliarvostettu tähtisentteri jatkaa Liigassa! – ”olemme menossa jatkuvasti oikeaan suuntaan…”

HIFK:n tähtisentteri Eetu Koivistoinen.
AOP

Liigassa vaikean alkukauden jälkeen loistavaan vireeseen yltynyt Helsingin IFK on tehnyt tulevaisuuden kannalta kovan jatkosopimuksen. HIFK on jatkanut tähtihyökkääjä Eetu Koivistoisen kanssa sopimusta. Koivistoisen jatkosopimus helpottaa merkittävästi joukkueen rakentamista ensi kautta ajatellen.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Tobias Salmelaisen johtama organisaatio on sopinut ensi kauden kestävästä jatkosopimuksesta HIFK:n tämän hetken kovimman pistemiehen eli Eetu Koivistoisen kanssa.

Toista kauttaan HIFK:n riveissä pelaava 27-vuotias keskushyökkääjä on toistaiseksi pelannut Helsingin kirkkaissa valoissa 98 ottelua ja tehnyt HIFK:lle 70 tehopistettä. 70 tehopisteestä 32 on ollut maaleja. Tällä kaudella Koivistoinen on iskenyt yhteensä 13 maalia ja 27 tehopistettä.

– Keskikaistan merkitys tämän päivän Liigassa on erittäin tärkeä ja on hienoa, että Eetu jatkaa meillä myös ensi kaudella. Hänellä on ensi kaudella kaikki avut nousta mukaan EHT:n vakiokasvoksi, sanoo Salmelainen.

Tampereelta kotoisin oleva 1995 vuonna syntynyt keskushyökkääjä on Liigassa edustanut ennen HIFK:ta Lukkoa, jossa hyökkääjä juhli Suomen mestaruutta kauden 2020-21 päätteeksi. Tuolla kaudella hyökkääjä teki 24 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä 59 otteluun runkosarjassa.

– Tuntuu hyvältä jatkaa HIFK:ssa. Olen viihtynyt täällä loistavasti ja tuntuu, että pystyn edelleen kehittymään pelaajana. Olemme menossa jatkuvasti oikeaan suuntaan ja tämä on minulle paras paikka jatkaa uraani, sanoo Koivistoinen.

Koivistoisen lisäksi HIFK:n keskushyökkääjistä ensi kaudeksi ovat kiinni sopimuksessa Aleksanteri Kaskimäki, Julius Nättinen ja Miro Väänänen.

(lähde. HIFK:n tiedote)

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga