Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n saksalaistähti innostui voitosta! – ”pelasimme kuten haluamme…”

Montreal Canadiensin Sam Montembault antautuu Ottawa Senatorsin Tim Stutzlen edessä.
AOP

NHL:ssä kaksi pudotuspelien ulkopuolelle jäävää kanadalaisjoukkuetta kohtasivat keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Montreal Canadiens isännöi kierroksella Ottawa Senatorsia. Kaksi heikosti puolustavaa joukkuetta järjestivät keskenään melkoisen maalijuhlan, jossa ratkaisua saatiin odottaa aivan viimeisille minuuteille saakka. Lopulta paremmin tällä kaudella esiintynyt joukkue vei voiton nimiinsä.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti maukkaan vierasvoiton yön NHL-kierroksella. Senators kaatoi yhdeksän maalia sisältäneessä ottelussa Montreal Canadiensin 5-4 -lukemin. Senators pelaa seuraavan kerran vasta vajaan kahden viikon päästä eli 11. helmikuuta, jolloin joukkue kohtaa Edmonton Oilersin.

Ottelussa Senatorsin ykköstähdiksi nousivat johtavat pelaajat, kun joukkueen saksalaistähti Tim Stutzle iski otteluun tehot 2+2 ja voittomaalin kolmannen erän lopulla naulannut kapteeni Brady Tkachuk iski 1+1 tehot.

– Aloitimme ottelun todella vahvasti ja kaksi ensimmäistä erää pelasimme kuten haluamme, mutta kolmas erä oli meiltä heikko. Olimme hieman ongelmissa, mutta sitten saimme ison maalin, kun Tkachuk onnistui, kertasi Stutzle.

Senatorsin tähtipuolustaja Thomas Chabot tehoili ottelussa Tkachukin ja Stutzlen tavoin. Kanadalaisjärkäle syötti kolme maalia. Kahden pisteen tehoiltaa viettivät myös kanadalaishyökkääjä Claude Giroux 1+1 tehoillaan ja syvyyshyökkääjä Mathieu Joseph, joka syötti kaksi joukkueensa maalia. Alex DeBrincat vastasi joukkueen viidennestä osumasta.

Vapaana pelaajana Senatorsin kanssa kolmen vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt Giroux on tällä hetkellä neljän ottelun maaliputkessa. Maaliputken aikana kanadalainen on tehnyt viisi maalia ja Senators on voittanut maalit vastustajiaan vastaan lukemin 18-7.

Ruotsalaismaalivahti Anton Forsberg torjui kolmannen perättäisen voiton ottamalla 28 koppia. Forsbergin onnistuivat ohittamaan Canadiensin puolelta kahdesti osunut Rafael Harvey-Pinard, Kirby Dach ja Mike Hoffman.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL