Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Columbuksen päävalmentaja harmitteli tappiota – ”pari ikävää virhettä…”

Washington Capitalsink Garnet Hathaway osui Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisaloa vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä mielenkiintoinen ottelu itäisen konferenssin puolella. Columbus Blue Jackets isännöi Washington Capitalsia. Joukkueista Capitalsilla oli ottelussa vielä panoksia pudotuspelien suhteen, mutta Blue Jacketsin pelissä ei enää panoksia ollut. Ottelu oli tasainen ja ratkaisu kahdelle pisteelle saatiin jatkoajan jälkeen.

Peter Lavioletten valmentama Washington Capitals haki tärkeät pisteet yön NHL-kierroksella. Capitals kaatoi vieraskaukalossa Brad Larsenin valmentaman Columbus Blue Jacketsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Blue Jacketsille tappio oli kolmas putkeen. Vuonna 2023 pelatuista otteluista joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan neljä ja näistä voitoista kaksi on tullut varsinaisen peliajan kuluessa.

– Minusta pelasimme oikein hyvän pelin, mutta pari ikävää virhettä kaatoi meidät. Meidän pelissämme on muutamia juttuja, jotka tuhosivat mahdollisuutemme voittoon.

Larsenin valmentaman joukkueen maaleista ottelussa vastasivat Eric Robinson, Andrew Peeke ja Johnny Gaudreau. Patrik Laine sai syöttöpisteen Peeken iskemään 2-1 -kavennukseen avauserän lopulla. Joonas Korpisalo torjui joukkueen maalilla 30 kertaa ottelussa.

Blue Jackets siirtyy NHL:n tähdistöottelutauolle sarjan viimeisenä tasapisteissä Chicago Blackhawksin kanssa.

– Pelasimme tänään hyvin ja nousimme hyvän ilmeen ansiosta tasoihin, mutta emme vain löytäneet tietämme voittoon jatkoajalla. Taistelimme kovaa ja Korpisalo antoi maalilla mahdollisuuden voittoon. Tämä oli meille jälleen kova tappio, kertasi tasoitusmaalista vastannut Gaudreau.

Capitalsin maaleista ottelussa vastasivat Garnet Hathaway, Evgeny Kuznetsov ja kahdesti osunut puolustaja Trevor van Riemsdyk.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL