Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montrealin tehomies on todellinen yllättäjä! – ”kaikki menee nyt loistavasti…”

Montreal Canadiensin Rafael Harvey-Pinard pelaa uskomattomalla tasolla.
AOP

Montreal Canadiens isännöi keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella Ottawa Senatorsia. Kaksi heikosti puolustavaa joukkuetta järjestivät keskenään melkoisen maalijuhlan, jossa ratkaisua saatiin odottaa aivan viimeisille minuuteille saakka. Lopulta paremmin tällä kaudella esiintynyt joukkue vei voiton nimiinsä.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens kärsi todella ikävän kotitappion NHL:ssä. Canadiens taipui D.J. Smithin valmentamalle Ottawa Senatorsille 5-4 -lukemin. Ottelun voittomaali nähtiin aivan kolmannen erän lopussa Canadiensin vahvan nousun jälkeen. Senatorsille voiton ratkaisi joukkueen yhdysvaltalaiskapteeni Brady Tkachuk.

Canadiensilta vahvassa vireessä ottelussa oli kaksi maalia iskenyt kanadalaishyökkääjä Rafael Harvey-Pinard. Edelliseen kolmeen peliin neljä maalia iskenyt laitahyökkääjä on iloinen suoriutumisestaan NHL:n puolella.

– Kaikki menee nyt loistavasti. En kuitenkaan ole täysin tyytyväinen. Mielestäni voin parantaa paljon pieniä asioita pelin sisällä, mutta mielestäni teen kauttaaltaan hyviä juttuja kaukalossa. Nyt täytyy vain pelata kovalla itseluottamuksella ja jatkaa tätä illasta toiseen, kertasi Quebecin provinssin Saguenayn kaupungista kotoisin oleva hyökkääjä.

Harvey-Pinard on Canadiensin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Canadiens käytti pienikokoiseen hyökkääjään varausvuoron 201. Urallaan 175 senttiä pitkä 24-vuotias laitahyökkääjä on pelannut NHL:ssä 11 ottelua ja tehnyt näissä kuusi maalia. Näistä viisi on syntynyt tällä kaudella.

Canadiensin muista maaleista vastasivat Kirby Dach ja Mike Hoffman. Joukkueen maalilla Jake Allen torjui yhteensä 24 laukausta. Senatorsilta Tim Stutzle iski 2+2 tehot. Stutzlen ja Tkachukin lisäksi maaleista vastasivat Alex DeBrincat ja Claude Giroux. Anton Forsberg torjui vieraiden maalilla 28 kertaa voiton eteen, joka oli ruotsalaiselle kolmas putkeen.

Canadiens pelaa seuraavan kerran helmikuun 11. päivä, kun joukkue kohtaa New York Islandersin. Canadiens on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla 44 pisteen kanssa. Viimeisenä on Columbus Blue Jackets.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL