Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kanadassa nähtiin melkoiset maalijuhlat! – NHL:n saksalaistähti hirmulyönnissä

Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk iski voittomaalin Montreal Canadiensin verkkoon.
AOP

NHL:ssä kaksi pudotuspelien ulkopuolelle jäävää kanadalaisjoukkuetta kohtasivat keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Montreal Canadiens isännöi kierroksella Ottawa Senatorsia. Kaksi heikosti puolustavaa joukkuetta järjestivät keskenään melkoisen maalijuhlan, jossa ratkaisua saatiin odottaa aivan viimeisille minuuteille saakka. Lopulta paremmin tällä kaudella esiintynyt joukkue vei voiton nimiinsä.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti maukkaan vierasvoiton yön NHL-kierroksella. Senators kaatoi yhdeksän maalia sisältäneessä ottelussa Montreal Canadiensin 5-4 -lukemin.

Ottelussa Senatorsin ykköstähdiksi nousivat johtavat pelaajat, kun joukkueen saksalaistähti Tim Stutzle iski otteluun tehot 2+2 ja voittomaalin kolmannen erän lopulla naulannut kapteeni Brady Tkachuk iski 1+1 tehot. Tähtipuolustaja Thomas Chabot antoi ottelussa kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Tkachukin kanssa kahden tehopisteen iltaa viettivät myös kokenut kanadalaishyökkääjä Claude Giroux 1+1 tehoin ja syvyyshyökkääjä Mathieu Joseph 0+2 tehoin. Joukkueen viidennestä maalista vastasi Alex DeBrincat ylivoimalla toisessa erässä. Chicago Blackhawksista kesällä Senatorsiin siirtynyt yhdysvaltalaishyökkääjä teki kauden 17. maalinsa.

Senatorsin maalilla ruotsalaismaalivahti Anton Forsberg jatkoi vahvaa kautta torjumalla 28 kertaa voiton eteen. Forsbergin onnistui Canadiensin puolelta ohittamaan kahdesti Rafael Harvey-Pinard ja kertaalleen Mike Hoffman sekä Kirby Dach. Canadiensin maalilla Jake Allen torjui 24 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL