Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Carolinan päävalmentajana ylpeä joukkueestaan! – ”se oli mahtavaa…”

Rod'Brind Amour sai haluamansa jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä hurjaan vireeseen äitynyt todellinen mestarisuosikki Carolina Hurricanes nousi hämmentävällä tavalla voittoon. Hurricanes kaatoi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa kotiottelussaan NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuvan Los Angeles Kingsin. Ottelussa nähtiin Hurricanesilta melkoinen kiri, jota ei ihan jokaisella kierroksella näe.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes sai voitto- ja pisteputkelleen jatkoa yön NHL-kierroksella. Hurricanes kaatoi jatkoajalle venyneessä ottelussa Los Angeles Kingsin 5-4 -lukemin Sebastian Ahon iskemällä voittomaalilla. Aho naulasi voiton jatkoajan viimeisellä minuutilla ylivoimalla.

Hurricanesin voitosta merkittävän teki se, että joukkue nousi päätöserässä kolmen maalin takaa tasoihin. Päätöserässä kotijoukkueen maaleista vastasivat Paul Stastny, Jordan Staal ja ylivoimalla osunut Teuvo Teräväinen. Avauserässä Hurricanesin 1-0 -maalista vastasi Brent Burns.

– Kolmas erä oli uskomaton. Se oli mahtavaa. Täytyy antaa jätkille kehuja siitä etteivät luovuttaneet tappioasemassa. Emme pelanneet kahta ensimmäistä erää kovinkaan hyvin, mutta päätimme pistää uuden vaihteen silmään päätöserään ja se tuotti tulosta. Me saimme palkinnon yrittämisestä, kehui Brind’Amour.

Hurricanesin viimeisestä neljästä voitosta kolme on tullut jatkoajan jälkeen. Edellisessä ottelussa joukkue selvitti Boston Bruinsin tieltään varsinaisen peliajan kuluessa. Muut voitot tulivat jatkoajan jälkeen San Jose Sharksia ja Dallas Starsia vastaan.

– Jätkät tarvitsee tauon. He ovat pelanneet kovalla tasolla koko kauden. Meillä on ollut hyvä pätkä nyt pelissä ja olemme saaneet palkintoja. Jätkät ovat antaneet käytännössä kaiken, mitä he voivat. Arvostan tätä heissä todella paljon, Brind’Amour jatkoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL