Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Patrik Laine tehoili, Columbukselle jäi luu käteen

Washington Capitalsin Evgeny Kuznetsov juhlii voittomaalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä mielenkiintoinen ottelu itäisen konferenssin puolella. Columbus Blue Jackets isännöi Washington Capitalsia. Joukkueista Capitalsilla oli ottelussa vielä panoksia pudotuspelien suhteen, mutta Blue Jacketsin pelissä ei enää panoksia ollut. Ottelu oli tasainen ja ratkaisu kahdelle pisteelle saatiin jatkoajan jälkeen.

Peter Lavioletten valmentama Washington Capitals haki tärkeät pisteet yön NHL-kierroksella. Capitals kaatoi vieraskaukalossa Columbus Blue Jacketsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Vierasjoukkueen sankariksi nousi ottelussa 1+1 tehot tehnyt venäläissentteri Evgeny Kuznetsov, joka niittasi jatkoajan ensimmäisellä minuutilla voittomaalin. Kuznetsov ohitti jatkoajalla ottelussa vahvasti pelanneen Joonas Korpisalon. Blue Jacketsin suomalaismaalivahdille kertyi tappioon päättyneessä ottelussa yhteensä 30 torjuntaa. Capitalsin maalilla voiton torjui Charlie Lindgren. Hanskaa oikeassa kädessä pitävä maalivahti otti 31 koppia.

Ottelun varsinaisella peliajalla Capitals johti jo 3-1 -lukemin ottelun puolivälissä, kun puolustaja Trevor van Riemsdyk onnistui kahdesti ja voimahyökkääjä Garnet Hathaway kertaalleen maalinteossa.

Blue Jackets nousi ottelussa kuitenkin tasoihin toisen erän lopun ja kolmannen erän maaleilla. 3-2 -kavennuksesta vastasi Eric Robinson ja 3-3 -tasoituksesta Johnny Gaudreau. Maali oli Gaudreaulle kauden 14. Blue Jacketsin avausmaalista avauserän lopulla vastasi puolustaja Andrew Peeke kauden viidennellään. Patrik Laine saalisti maaliin syöttöpisteen, joka oli suomalaiselle kauden 17. syöttöpiste.

Blue Jacketsille tappio oli kolmas putkeen. Vuonna 2023 pelatuista otteluista joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan neljä ja näistä voitoista kaksi on tullut varsinaisen peliajan kuluessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL