Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Leijonien MM-sankari vapaata riistaa! – löytyykö NHL:stä ottajia?

Leijonien Juho Olkinuora torjui Tshekin Lukas Klokin laukauksen.
AOP

Viime keväänä Suomen jääkiekkomaajoukkueen ykkösmaalivahtina MM-kotikisoissa pelannut Juho Olkinuoran ura NHL:ssä alkaa olla valmis. Detroit Red Wingsin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt maalivahti ollaan laitettu NHL:n siirtolistalle, joka enteilee sopimuksen ulosostoa. Tällä hetkellä jokainen NHL-joukkue voi ilmaiseksi poimia Euroopassa meritoituneen maalivahdin riveihinsä.

Tampereella MM-kultaa Suomen jääkiekkomaajoukkueen ykkösmaalivahtina juhlinut Juho Olkinuora on vapaata riistaa NHL:ssä. Detroit Red Wingsin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen kesällä allekirjoittanut maalivahti on laitettu NHL:n siirtolistalle, joka indikoi sopimuksen purkua.

Tämä tarkoittaa sitä, että läpi kauden AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin riveissä torjunut maalivahti voi siirtyä ilmaiseksi mihin tahansa NHL-joukkueeseen. Siirtolistalta Olkinuoraa tuskin poimitaan, joten suomalaisesta on tulossa vapaa agentti.

Olkinuora on pelannut ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistä pitkän aikaa KHL:ssä, mutta joutui jättämään KHL:n taakseen Venäjän aloittaman sodan takia. Tällä hetkellä Euroopassa on kaksi potentiaalista maata, johon Olkinuora voisi tehdä sopimuksen ja ne ovat Sveitsi sekä Ruotsi. Suomessa Olkinuoran tasoisen maalivahdin näkeminen olisi todella yllättävä asia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL