Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Entinen Liiga-tähti ulos NHL:stä! – tässä on suurin kysymys tähtipelaajan ympärillä

Florida Panthersissa pelannut Anton Levtchi.
AOP

Viime kaudella Suomen jääkiekon pääsarjassa Liigassa Suomen mestaruuden ja pistepörssin voittanut tähtihyökkääjä Anton Levtchin ura Pohjois-Amerikassa tuli päätökseen. Hyökkääjän sopimus ostettiin Florida Panthersin toimesta ulos ja tällä hetkellä hyökkääjä on vapaa siirtymään mihin tahansa joukkueeseen maailmassa.

Kesällä nähtiin mielenkiintoinen siirto, kun loistavasti Tampereen Tapparassa jo useamman kauden ajan pelannut Anton Levtchi teki sopimuksen NHL-seura Florida Panthersin kanssa. Sopimus Panthersin ja Levtchin välillä oli vuoden mittainen arvoltaan reilut 900 tuhatta dollaria.

Levtchi sai sopimuksen allekirjoitushetkellä 92,5 tuhannen dollarin bonuksen. Sopimus oli kaksisuuntainen, eli hyökkääjä sai NHL:ssä pelatessaan palkkaa 750 dollarin mukaan ja AHL:ssä vain 80 tuhatta dollaria.

Levtchin sopimus ostettiin tammikuun lopulla ulos ja nyt hyökkääjä on vapaa tekemään sopimuksen minkä tahansa organisaation kanssa. 27-vuotias hyökkääjä pelasi ulkomailla ensimmäistä kertaa urallaan. Tilille kertyi NHL:ssä kaksi ottelua joissa ei syntynyt tehopisteitä. AHL:ssä Charlotte Checkersin riveissä pelejä kertyi 35 kappaletta ja näissä syntyi kahdeksan maalia sekä yhteensä 17 tehopistettä.

Levtchi oli joukkueensa yhdeksänneksi tehokkain pistemies. Edellä olivat suomalaisista muun muassa Aleksi Heponiemi 24 tehopisteellä ja puolustaja Santtu Kinnunen, joka on iskenyt 40 otteluun yhteensä 20 tehopistettä.

Sveitsi ja Ruotsi ovat potentiaalisia kohteita suomalaiselle huippuhyökkääjälle, mutta myös Tappara on mahdollisuus. Sveitsissä suurimman ongelman tuo ulkomaalaiskiintiöt, sillä joukkueilla saa olla vain seitsemän ulkomaalaista kokoonpanossa samaan aikaan. Kaikilla kärkijoukkueilla on jo rutkasti ulkomaalaisia kokoonpanossa joten heillä ei todennäköisesti ole sopimusteknisesti mahdollisuuksia hankkia Levtchiä.

Suuri mahdollisuus on myös sille, että Levtchi palaa Tapparaan ja on yhtenä tähdistä johdattamassa joukkuetta toiseen perättäiseen Suomen mestaruuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga