Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

IS: Mestiksen TUTO hankki todellisen yllätysnimen ensi kauden päävalmentajakseen

Jonne Virtanen tuleva päävalmentaja TUTO
AOP

Ilta-Sanomien kertoi sunnuntaina uutisessaan, että lehden tietojen mukaan Mestiksessä pelaava TUTO on palkannut ensi kauden päävalmentajakseen Jonne Virtasen.

34-vuotias Jonne Virtanen tunnetaan pitkältä pelaajauraltaan kovaotteisena pelaajana. Turun Weikkojen kasvatti pelasi junioriurallaan TuWen lisäksi TPS:ssä, Kiekko-67:ssä ja SaiPassa.

Ammattilaisurallaan Virtanen pelasi Liigaa SaiPassa, JYPissä, Lukossa, TPS:ssä ja Sportissa. Mestiksessä mies pelasi Suomi U20:ssä, SaPKossa, Titaaneissa, D Teamissa, JYP-Akatemiassa ja TUTOssa. Lisäksi hän kiekkoili yhden kauden Tanskan Metal Ligaenissa Herningissä.

Pelaajauransa päättymisen jälkeen Virtanen ryhtyi Suomi-sarjassa pelaavan HC Indians Kaarinan valmentajaksi ja manageriksi.

TUTOn nykyinen päävalmentaja Hermanni Vidman siirtyy Ässien apuvalmentajaksi ensi kaudella. Turkulaiset ovat Mestiksen sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä kuusi pistettä suorasta pudotuspelipaikasta. Lähimpänä uhkaajana takaapäin lähestyvä Hokki on seitsemän pisteen päässä.

HCIK puolestaan on Suomi-sarjassa tällä hetkellä viidentenä. Matkaa kärkeen on jo 14 pistettä, kun taas pudotuspeliviivaan matkaa on kahdeksan pistettä.

Lähde: Ilta-Sanomat

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis