Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Matyáš Kantner tulee auttamaan KalPaa: ”Lisää kokoa ja voimaa maalin eteen”

Matyáš Kantner hyökkääjä KalPa
AOP

Liiga-seura KalPa on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen tšekkilaituri Matyáš Kantnerin kanssa.

24-vuotias Tšekin suurseura HC Plzenin kasvatti Matyáš Kantner siirtyy Kuopioon Tšekin Extraligassa pelaavasta BK Mladá Boleslavista. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 32 ottelussa tehot 6+2.

Vasemmalta laukova ja 192-senttinen laitahyökkääjä on pelannut liki koko uransa Tšekissä. Kauden 2015-16 kovaa laukova voimahyökkääjä pelasi Pohjois-Amerikan OHL-liigassa Flint Firebirdsissä. Kantner on ollut myös Tšekin nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoja.

– Tämä on ensimmäinen kerta aikuisten tasolla, kun siirryn pelaamaan Tšekin ulkopuolelle. Haluan päästä kokemaan uuden liigan ja erilaisen ympäristön. Keskustelumme KalPan kanssa vakuuttivat minut ja olen iloinen, että siirto Kuopioon tapahtui. En malta odottaa ensimmäistä peliä ja sitä, kun pääsen pelaamaan faniemme eteen, Kantner tunnelmoi.

Varsin nuoresta iästään huolimatta Kantneria voi luonnehtia jo hyvin kokeneeksi pelaajaksi. Tšekin Extraligassa Kantner on pelannut 221 ottelussa tehoin 49+41=90. Parhaalla kaudellaan 2019-20 Kantner naulasi tehopisteet 18+19=37. Mies on pelannut myös Tšekin toisella ja kolmannella sarjatasolla.

– Halusimme kevättä ajatellen vielä lisää kokoa ja voimaa maalin eteen. Matyáksella on iso potentiaali maalintekoon – parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 18 pääsarjamaalia. Ennen kaikkea saamme lisää leveyttä joukkueeseen ja lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon. Matyáksen tulon myötä kestämme paremmin poissaoloja ja meillä on parempi kyky vastata niihin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine valottaa.

Kantner tulee pelaamaan KalPassa numerolla 93. Hän matkusti Kuopioon myöhään maanantai-iltana ja liittyi joukkueen vahvuuteen tiistaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga