Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestis

MTV: Jokerit on jättämässä lisenssihakemusta Mestikseen

Jokerit keskiympyrä.
AOP

Jokerien johtohenkilö Jarmo Koskinen on vahvistanut MTV Urheilun tietojen mukaan, että Jokerit on jättämässä hakemuksen Mestikseen ensi kaudeksi. Tähän asti paluuhankkeen ympärillä on ollut paljon kysymysmerkkejä, sillä asiasta ei juurikaan ole tiedotettu.

Helsingin Jokerit on tekemässä paluun suomalaiseen jääkiekkoiluun, sillä seura on pitkällisten huhujen jälkeen ilmoittanut Jarmo Koskisen suulla hakevansa paikkaa Mestiksestä jo ensi kaudeksi. Koskinen vahvisti tiedon MTV Urheilulle.

Hakemuksen Mestis paikasta on lähettämässä seuran uusi taustayhtiö, Team Jokerit Oy, ja se jättää hakemuksen Jääkiekkoliitolle tiistaina.

– Lähetämme hakemuksen huomenna.

– Meillä on ihan luottavainen olo, että Jokerit pelaa Mestistä ensi kaudella, Koskinen totesi MTV:lle.

Vaikka lisenssihakemusta ollaan jättämässä, on Jokerien osalta vielä paljon kysymysmerkkejä ilmassa. Esimerkiksi pelipaikka ei ole vieläkään lukkoon lyöty.

Jokerien uuden tulemisen kannalta oleellisena on pidetty entisen Hartwall-areenan hankintaa venäläisomistajilta, mutta sen toteutuminen on vielä kovan työn takana.

Koskinen kertoi MTV:lle, että Jokereilla on olemassa toinen vaihtoehto pelipaikaksi, mikäli vanhaa areenaa ei saada käyttöön.

Viimeisimpien huhujen mukaan pelipaikaksi olisi valikoitumassa Espoon Tapiolan Metro-areena. Tämä tarkoittaisi sitä, että Jokerit siirtyisi Helsingistä Espooseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestis