Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Suomalaispelaaja NHL-vahvuuteen – tipahti AHL:n puolelle vain pari viikkoa sitten

Winnipeg Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola debytoi tämän kauden osalta.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa kärkisijoista taisteleva Winnipeg Jets on tehnyt melkoisen siirron. Joukkue kutsui ennen pitkää vieraskiertuettaan lupaavan suomalaispuolustajan takaisin NHL:n puolelle. Samalla Jets passitti syvyyshyökkääjänsä AHL:n puolelle Manitoba Moosen riveihin.

Suomalaispuolustjaa Ville Heinola on saanut kutsun takaisin ylös. Winnipeg Jets tiedotti maanantaina kutsuneensa Heinola takaisin NHL-vahvuuteen. Samalla kertaa Jets tiedotti hyökkääjä Jansen Harkinsin suuntaavan AHL:ään. Jetsin farmiseurana toimii Manitoba Moose.

Heinolalla on tällä kaudella vyöllään yhteensä kahdeksan NHL-ottelua ja näissä otteluissa hän on saalistanut yhden syöttöpisteen. Edellisestä NHL-komennuksesta ei ehtinyt kulua pitkään, sillä edellisen kerran suomalainen viiletti Jetsin paidassa 3. tammikuuta.

Heinola pelaa neljättä kauttaan Winnipegin organisaatiossa. Neljän kauden aikana Heinola on pelannut kaikkiaan 33 ottelua, joissa on hän tehnyt yhteensä 11 pistettä. Maaleja on syntynyt yksi ja syöttöpisteitä kymmenen.

Vaikka Heinolan kausi onkin ollut hienoista hissiliikettä NHL:n ja AHL:n välillä, on farmissa peli kulkenut. Tämän kauden 14 AHL-ottelussa Heinola on saalistanut tehot 1+10. Viimeisimmän pisteensä Heinola iski toistaiseksi viimeiseksi jääneessä ottelussaan Belleville Senatorsia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL