Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-viikon tähdet jälleen valittu – suuryllättäjän maalivahti viikon kirkkain tähti!

Tim Stutzle iskee maalin Seattle Krakenia vastaan Ottawa Senatorsin paidassa.
AOP

Kuluva NHL-kausi on ollut hyvin mielenkiintoinen ja moni huippujoukkue on kärsinyt ongelmista loukkaantumisten tai pelaamisen suhteen ylipäänsä. Vuoden 2023 kolmannen viikon tähdistössä on tällä kertaa mukana yksi maalivahti sekä kaksi hyökkääjää.

NHL:ssä vuoden kolmannen viikon tähdistö on valittu. Ykköstähden viittaa menneellä viikolla kantoi Seattle Krakenin maalivahti Martin Jones. Viikon kakkostähdeksi nousi Detroit Red Wingsin Lucas Raymond. Kolmostähdeksi valittiin supertähtikategoriaan kuuluva Tampa Bay Lightningin venäläishyökkääjä Nikita Kucherov.

Kraken on ollut kauden sensaatiojoukkue. Erityiseen lentoon joukkue on noussut viime aikoina eikä vähiten Jonesin ansiosta. Menneellä viikolla hän kirjautti neljästä ottelusta neljä voittoa ja kaksi nollapeliä. Vaikka viikon päättäneessä Chicago-ottelussa taakse menikin viisi maalia oli Jones ehdottomasti Seattlen hyvien tuloksien takuumies.

Kakkostähdeksi valittu Raymond iski menneellä viikolla tehot 3+4, ollen viikon tehokkaimpia pelaajia. Red Wings voitti viikon kolmesta ottelustaan kaksi ja Raymond oli joukkueensa kantavia voimia. Myös tappioon päättyneessä Columbus-ottelussa Raymond iski ottelun viimeiseksi jääneen 3-4 -maalin.

Samoihin tehoihin Raymondin kanssa päätyi viikon kolmostähdeksi valittu Lightningin Kucherov. 3+4 tehot iskenyt Kucherov oli tehokkaalla tuulella ja Lightning voitti kaikki viikon kolmesta ottelustaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL