Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki teki ison kiinnityksen! – huippupelaaja jatkaa organisaatiossa pitkään

Boston Bruinsin kiinnitti Pavel Zachan pitkään jatkosopimukseen.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella täysin ylivertaisessa vireessä ollut Boston Bruins teki todella tärkeän kiinnityksen. Bruins teki jatkosopimuksen kesällä hankkimansa tshekkihyökkääjän kanssa, joka jatkaa organisaation palveluksissa pitkään. Joukkueella on loistava tilanne tällä hetkellä sopimusteknisessä mielessä.

Boston Bruinsin GM Don Sweeney teki todella merkittävän jatkosopimuksen. Sweeney teki kesällä hankkimansa laitahyökkääjä Pavel Zachan kanssa neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimuksen kokonaisarvo on lähes 20 miljoonaa dollaria. Kausiansiot ovat keskimäärin 4,75 miljoonaa dollaria. Zacha saapui Bruinsiin New Jersey Devilsistä vaihdossa Erik Haulaan.

Brnon kaupungissa syntynyt 191 senttiä pitkä laitahyökkääjä on Devilsin ykköskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Devils poimi hyökkääjän koko varaustilaisuuden kuudentena pelaajana heti Vancouver Canucksin jälkeen, joka nappasi viidentenä Olli Juolevin. Kyseisen varaustilaisuuden ykkösnimi oli Toronto Maple Leafsin Auston Matthews.

25-vuotias hyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 428 ottelua ja näissä on syntynyt 204 tehopistettä. Uransa parhaalla kaudella Zacha on tehnyt 36 pistettä ja se syntyi viime kaudella. Pistekeskiarvon puolesta paras kausi on ollut 2020-21, kun hyökkääjä teki 50 otteluun 35 pistettä. Viime kauden pisteet syntyivät 70 otteluun. Tällä kaudella vanha piste-ennätys tulee menemään rikki, sillä 42 otteluun on syntynyt 25 tehopistettä.

Ensi kaudeksi Bruinsilla on sopimuksissa Zachan lisäksi kiinni Jake DeBrusk, Taylor Hall, Brad Marchand ja Charlie Coyle hyökkäyksestä. Puolustuksessa on parempi tilanne, sillä kaikki neljä kärkipuolustajaa ovat sopimuksissa kiinni. Ensi kaudesta ilman sopimusta ovat tällä hetkellä Patrice Bergeron ja David Pastrnak.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL