Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

CHL

Tapparalle huipputärkeä voitto! – entinen jokeritähti palasi Suomeen

Tappara, EV Zug, Brian O'Neill, Maksim Matushkin.
AOP

Jääkiekon hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara oli hyvinkin tärkeän voiton tiistaina. Tappara kohtasi jääkiekon Mestarien liigan eli CHL:n välierien ensimmäisessä ottelussa Sveitsin suurseura EV Zugin Tampereella. Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikolla Sveitsissä. Yhteismaaleissa paremmin menestynyt jatkaa CHL:n finaaleihin, jossa Tappara oli viime vuonna häviävänä osapuolena.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara otti todella maukkaan voiton CHL:ssä. Tappara kaatoi hurjassa jääkiekkonäytelmässä Sveitsin ehdottomiin suurseuroihin kuuluvan EV Zugin Nokia Areenassa 2-0 -lukemin.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat avauserässä puolustaja Mikael Seppälä ja toisessa erässä maalitykki Niko Ojamäki. Ottelun avausmaaliin, joka jäi lopulta voittomaaliksi syöttöpisteet menivät Petteri Puhakan ja Marcus Davidssonin nimiin. Ojamäen iskemään ylivoimaosumaan toisessa erässä syöttöpisteet menivät Jori Lehterän ja Valtteri Kemiläisen tilastoihin.

Christian Heljanko torjui jälleen kirvesrintojen maalilla vahvasti. Nollapeliin tarvittiin tällä kertaa 21 osumaa.

EV Zug on todella nimivahva joukkue. Nimivahvuudesta kertoo se, että viime kausien aikana KHL:ssä Helsingin Jokerien riveissä kulttipelaajaksi noussut Brian O’Neill pelaa vasta kakkoskentässä. Yhdysvaltalaishyökkääjä pelasi Tapparaa vastaan samassa kentässä sveitsiläishyökkääjä Gregory Hofmannin ja Dario Simionin kanssa. O’Neillin taidoista ei Tapparaa vastaan kuitenkaan ensimmäisessä osassa ollut hyötyä.

Zugin maalilla 35-vuotias sveitsiläislegenda Leonardo Genoni torjui yhteensä 24 laukausta.

Toisessa välierässä Frölunda pelasi kotiyleisönsä edessä 2-2 -tasapelin Luulajaa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL