Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Connor Bedard johdatti Kanadan vastustamattomasti jatkoon! – tässä välieräparit

Connor Bedard Suomea vastaan U20 MM-kisoissa.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa on neljä parasta maata selvillä. Puolivälieristä jatkoon etenivät Ruotsi, Kanada, Tshekki ja Yhdysvallat. Ainut yllätys jatkoonpäässeistä joukkueista oli käytännössä Ruotsi, joka kaatoi päivän ensimmäisessä ottelussa Suomen päästyään puolivälieriin lohkonsa kolmantena. Välieristä saadaan huikeat ottelut, sillä niissä nähdään Euroopan pari ja Pohjois-Amerikan taistelu.

Halifaxissa ja Monctonissa pelattavissa nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa on neljä parasta maata selvillä.

Neljäs ja samalla viimeinen maa selvisi vasta tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Kanada kaatoi omassa puolivälierässään Slovakian.

Kanadalle ottelusta tuli äärimmäisen tiukka, sillä joukkue menetti 3-1 -johtonsa ja ratkaisu haettiin lopulta jatkoajalta. Voittomaalin värkkäsi lopulta illan toisella osumallaan ja kolmannella pisteellään Connor Bedard, joka pujotteli hienosti maalintekopaikkaan Slovakian puolustuksen läpi niittaamaan voiton. Kahdesta muusta Kanadan maalista ottelussa vastasivat Arizona Coyotesin laitahyökkääjä Dylan Guenther ja Ottawa Senatorsin varaama Zack Ostapchuk.

Slovakialta kaksi maalia meni Rauman Lukon a-nuorissa pelaavan Libor Nemecin nimiin ja kolmas maali syntyi hyökkääjä Robert Bacon lavasta, joka edustaa WHL:ssä Moose Jaw Warriorsia.

Turnauksen välierät pelataan keskiviikkona ja näistä on odotettavissa hurjat väännöt. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Ruotsi ja kovaa turnausta pelaava Tshekki. Päivän jälkimmäisessä ottelussa toinen finalisti selviää Yhdysvaltain ja Kanadan välisestä taistosta. Jokainen turnauksen joukkue on hävinnyt turnauksessa tähän mennessä vähintään yhden pelin ja se on todella poikkeuksellista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024