Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Löytyykö ylimääräistä rahaa? – nyt on todellinen arvoesine tarjolla huutokaupassa!

Connor Bedard Kanadan U18 maajoukkueessa.
AOP

Jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut ovat siinä pisteessä, että turnauksessa on neljä peliä jäljellä. Keskiviikkona pelataan turnauksen kaksi välierää, joista ensimmäisessä Tshekki kohtaa Ruotsin ja jälkimmäisessä Yhdysvallat haastaa Connor Bedardin tähdittämän Kanadan. Bedard on ollut näiden kisojen suurin tähti ja nyt jokaisella on mahdollisuus hankkia hänen käyttämä pelipaita omiin kokoelmiin.

Kanadassa käytäviä nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuja on jäljellä enää välierät sekä mitaliottelut. Turnauksessa Kanada hakee toista maailmanmestaruutta putkeen. Viime vuonna joukkue otti kultaa Edmontonissa pelatuissa kisoissa. Tänä vuonna maailmanmestaruus on enää kahden ottelun päässä, mutta jo välierässä haaste on kova.

Turnauksessa Kanadan pelaajien käyttämät pelipaidat on tarjolla jokaiselle ihmiselle. Pelipaidoista käydään kovaa huutokauppaa ja vähemmän yllättäen joukkueen suurimman tähden, eli Connor Bedardin pelipaita on kovissa hinnoissa jo kaksi päivää ennen huutokaupan päättymistä.

Bedardin paidassa ensimmäisen päivän hinta oli reilut 7000 dollaria, mutta keskiviikkona hinta on noussut jo yli 30 tuhanteen dollariin. Bedard on murskannut tässä turnauksessa kaikki ennätykset kaksi vuotta alaikäisenä ja tulee olemaan ensi kesänä NHL:n ykkösvaraus.

Mikäli ihmisiltä löytyy ylimääräistä rahaa, niin Bedardin paita kannattanee huutaa pois. Arvo toki saattaa nousta 100 tuhanteen dollariin, mutta kymmenen vuoden päästä paidan arvo voi pyöriä jopa miljoonassa dollarissa, kun kanadalaistähti on lyönyt NHL:ssä kunnolla läpi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL