Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pikkuleijonat

Nuorille Leijonille kylmää vettä niskaan – Sveitsi rankaisi tähtihyökkääjän virheestä

Kalle Väisänen Suomen paidassa.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut käynnistyivät maanantaina Kanadassa. Monctonissa käynnistyi b-lohko Suomen ja Sveitsin välisellä ottelulla. Ottelu oli todella tiukka vääntö, jossa haettiin lopulta ratkaisu jatkoajalta.

Tomi Lämsän valmentama alle 20-vuotiaiden nuorten jääkiekkomaajoukkue taipui MM-kisojen avausottelussa Sveitsille. Sveitsi voitti jatkoajalle venyneen ottelun 3-2 -lukemin.

Ottelussa Suomi karkasi 1-0 -johtoon toisessa erässä, kun Konsta Kapanen ohitti Sveitsin maalilla torjuneen Kevin Paschen. Toisessa erässä kymmenen minuuttia Kapasen iskemän maalin jälkeen Sveitsi tuli tasoihin, kun Lorenzo Canonica ohitti Suomen maalilla vahvasti pelanneen Aku Koskenvuon.

Päätöserässä Nuoret Leijonat saivat vettä niskaansa heti avausvitosella, kun Jeremy Jabola naulasi Sveitsin johtoon. Suomi sai pelin tasoihin kuitenkin kolme minuuttia myöhemmin, kun Kalle Väisänen ohitti ylivoiman jälkeisen vaihdon aikana Paschen.

Kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä ei enää maaleja nähty, joten ratkaisu haettiin jatkoajalta. Sveitsi iski heti ensimmäisellä minuutilla voittomaalin, kun joukkue käänsi omalta alueelta hyökkäyksen Suomen Joakim Kemellin kiekonmenetyksen jälkeen. Kiekko päätyi päätylaidasta Attilio Biascan lapaan, joka laukoi kiekon yläkulmaan vastustamattomasti ohi Koskenvuon.

Suomi jatkaa turnausta tiistaina Slovakiaa vastaan ja Sveitsi pelaa isoista pisteistä Latviaa vastaan tiistain iltaottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pikkuleijonat