Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Joakim Kemell Suomen ykköstähti! – Nuorten Leijonien kisat alkaa Sveitsiä vastaan

Joakim Kemell Suomen paidassa.
AOP

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue aloittaa MM-kisat Tapaninpäivänä Kanadassa. Suomi pelaa alkulohkonsa Monctonissa. Samassa lohkossa kovin haaste Suomen lohkovoiton tiellä on Yhdysvallat, joka on alkulohkovaiheen viimeinen vastustaja. Suomi aloittaa turnauksensa maanantaina Sveitsiä vastaan pelattavalla ottelulla.

Tomi Lämsän valmentama Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue aloittaa Monctonissa MM-kisat. Kiekko putoaa jäähän Suomen aikaa kello 18.00 ja vastassa on Sveitsi.

Suomen joukkue lähtee turnauksessa kirkastamaan viime elokuussa saamaansa hopeaa. Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat pelattiin poikkeuksellisesti elokuussa, kun Kanadassa pidetyt kisat jouduttiin keskeyttämään jouluna 2021.

Suomen suurimmat tähtipelaajat tämän talven turnaukseen löytyvät hyökkäyksestä. Joakim Kemell sekä Brad Lambert ovat isoimmat tähdet, ja heidän taustallaan Oliver Kapanen, Ville Koivunen, Niko Huuhtanen ja Aleksanteri Kaskimäki antavat loistavaa taustatulta. Topi Rönni, Jani Nyman ja Kalle Väisänen ovat myös merkityksellisiä pelaajia joukkueen hyökkäyksessä.

Puolustuksen kirkkaimmat tähdet ovat Porin Ässiä edustava Aleksi Heimosalmi ja Helsingin IFK:ssa pelaava Otto Salin. Topias Vilen ja Aleksi Malinen ovat Heimosalme sekä Salinin kanssa NHL-varatut puolustajat. Yksi suurimmista lupauksista joukkueessa on Turun Palloseuraa edustava Aron Kiviharju, jolta odotetaan todella kovia näyttöjä jo ensimmäisissä alle 20-vuotiaiden kisoissaan.

Joukkueen maalilla torjuntavastuuta jakavat Oulun Kärppiä edustava ja Seattle Krakenin varaama Niklas Kokko, sekä Yhdysvaltain yliopistossa pelaava Aku Koskenvuo. Koskenvuo on varattu Vancouver Canucksin riveihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024