Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

U20 MM-kisat 2024

Onko tässä alle 20-vuotiaiden MM-kisojen mestari? – ”Todella kova joukkue!”

Adam Fantilli Kanadan paidassa.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut käynnistyvät tuttuun tyyliin Tapaninpäivänä. Turnaus pelataan tänäkin vuonna Kanadassa, mutta kisakaupunkeina toimivat Halifax ja Moncton. Kisaisäntä Kanada voitti viime vuonna Edmontonissa MM-kultaa ja lähtee todella vahvalla joukkueella puolustamaan mestaruuttaan.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat käynnistyy kahden viikon kuluttua Kanadassa. Kisaisäntä lähtee turnaukseen todella vahvalla miehistöllä. Dennis Williamsin valmentama joukkue pitää sisällään lukuisia loistavia NHL-varauksia ja jo urallaan NHL:ssä pelanneita pelaajia.

Williams sai julkistettuun ryhmäänsä mukaan kolme vahvistusta NHL:stä, kun laitahyökkääjä Dylan Guenther, keskushyökkääjä Shane Wright ja puolustaja Brandt Clarke liittyivät joukkueen vahvuuteen. Ilman näitäkin vahvistuksia Kanadalla olisi ollut vahva joukkue käsissä.

– Me olemme todella innoissamme tästä joukkueesta. Me annamme 22 pelaajalle mahdollisuuden näyttää. He ovat kaikki ansainneet pelipaikan tässä joukkueessa. Uskomme, että meillä todella kova joukkue, joka taitava ja syvä, ja jolla on loistava mahdollisuus puolustaa kultaa kotiyleisön edessä, kommentoi joukkueen GM Alan Millar.

Kanada pelaa ennen turnausta kolme harjoitusottelua. Harjoitusottelut ovat Sveitsiä, Slovakiaa ja Suomea vastaan. Suomea vastaan Kanada pelaa jouluaatonvastaisena yönä Suomen aikaa. Alkulohkossa Kanada kohtaa  Saksan, Itävallan, Tshekin ja Ruotsin alkulohkossa. Kanada pelaa alkulohkon pelinsä Halifaxissa.

Viime vuoden mestareita joukkueessa on kahdeksan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta U20 MM-kisat 2024