Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

CHL

Tapparalle iso voitto CHL:ssä! – Erikoistilanteesta ratkaisu

HC Davos vs Tappara ja Petteri Puhakka.
AOP

CHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros käynnistyi tiistaina. Jääkiekon hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara pelasi ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelun HC Davosin vieraana. Ottelusta odotettiin äärimmäisen tiukkaa vääntöä ja se myös nähtiin. Ottelun ainut maali nähtiin erikoistilanteesta.

Viime kaudella CHL:ssä loppuotteluun edennyt Tampereen Tappara palasi maajoukkuetauolta voitokkaana. Tappara kaatoi CHL:n pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa HC Davosin tiukan ottelun päätteeksi 1-0 -lukemin. Davosissa ottelu ei suurta kiinnostusta herättänyt, sillä peliä oli katsomassa 1389 katsojaa.

Tapparan ainut maali syntyi ottelun toisessa erässä, kun Jussi Tapolan valmentaman joukkueen luottohyökkääjä Petteri Puhakka osui alivoimalla. Tämä riitti Tapparalle lopulta voittoon ja ottelupari ratkeaa lopullisesti ensi viikolla Tampereen Nokia Areenalla.

Ottelu oli todella tasaista vääntöä, sillä Tappara voitti laukaukset ottelussa neljän vedon erolla. Christian Heljanko torjui kirvesrintojen maalilla 21 kertaa nollapelin eteen. HC Davosin tolppien välissä sveitsiläiskassari Gilles Senn otti 24 koppia.

Ottelun varsinaisen peliajan aikana pelissä jaettiin vain kolme rangaistusta, joista kaksi vierasjoukkueelle.

Otteluparin voittaja saa toisella pudotuspelikierroksella vastaansa voittajan Rögle BK:n ja Red Bull Salzburgin välisestä otteluparista. Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu on kesken kolmannen erän alussa 1-1 -tilanteessa.