Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Porin Ässien entinen tähti suuntaa Itävaltaan – ”Alla hurja kausi”

Nicolai Meyer takoi hurjat tehot Porin Ässissä.
AOP

Porin Ässissä yhden kauden pelannut huippuhyökkääjä vaihtaa joukkuetta kesken kauden 2022-23. Hyökkääjä aloitti kauden Tshekin pääsarjassa, mutta siirtyy Itävallan ylikansalliseen sarjaan loppukaudeksi.

Porin Ässissä kaudella 2020-21 pelannut tanskalaishyökkääjä Nicolai Meyer siirtyy loppukaudeksi Red Bull Salzburgin riveihin ICEHL:n. RB Salzburg on suomalaisille tuttu joukkue CHL:stä. Tällä kaudella RBS vieraili Suomessa alkulohkovaiheessa pelaamassa Tampereen Ilvestä vastaan.

29-vuotias Frederikshavnin kaupungista kotoisin oleva tanskalaishyökkääjä Meyer on pelannut viime kaudet Keski-Euroopassa. Vasemmalta laukova 179 senttinen hyökkääjä siirtyi Porista ICEHL:ssä pelaavan Vienna Capitalsin riveihin ja paukutti siellä 38 otteluun 18 maalia, ja yhteensä 45 tehopistettä, joten alla on hurja kausi.

Viime kaudella Meyer edusti maataan olympialaisissa ja MM-kisoissa. Olympialaisissa viiteen peliin syntyi kaksi pistettä ja MM-kisoissa kuuteen peliin yksi.

Ässissä hyökkääjä oli heti Ruotsin Sebastian Wännströmin jälkeen toiseksi tehokkain pistemies. Wännström teki 46 pistettä 58 otteluun, kun Meyer iski 42 tehopistettä 53 peliin.

Täksi kaudeksi hyökkääjä teki sopimuksen Tshekin Extraliigan HC Plzeniin, jossa hyökkääjä pelasi 0+0 tehoin kuusi peliä ennen siirtoaan RB Salzburgiin. HC Plzenin kausi on alkanut Tshekissä heikosti, sillä 11 ottelusta vain kolme on päättynyt voittoon.

RB Salzburgilla sen sijaan on seitsemän pelin jälkeen tilillä viisi voittoa ja joukkue on ICEHL:ssä neljäntenä. HC Bolzano on sarjakärjessä 21 pisteellä kaksi peliä RBS:ää enemmän pelanneena. CHL:ssä RBS joutuu kovaan testiin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun Sveitsin suurseura EV Zug asettuu vastustajaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL