Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Lähtö tuli! – Suomalaislupaukset aloittaa kautensa AHL:n puolelta

Montreal Canadiens Jesse Ylönen
AOP

NHL:ssä Montreal Canadiensin kokoonpano kauden ensimmäiseen peliin löysi paikkansa. Tämä tietää kahden suomalaispelaajan siirtymistä NHL:stä AHL:n puolelle, kun runkosarjat käynnistyy. Samalla varmistui myös se, että joukkueen huippulupaava laitahyökkääjä aloittaa kauden NHL:n puolella.

Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin kauden avaava joukkue on nyt selvillä. Suomalaisittain tilanne on mielenkiintoinen, sillä kaksi joukkueen NHL-joukkueen pelipaikkaa tavoitellutta pelaajaa lähetettiin AHL:n puolelle. Lähdön AHL:n kokivat puolustaja Otto Leskinen ja laitahyökkääjä Jesse Ylönen.

Leskinen pelasi viime kauden Euroopassa edustaen Helsingin Jokereita ja Tampereen Tapparaa. Tapparassa Leskinen voitti lopulta Suomen mestaruuden ollen johtava puolustaja joukkueen kokoonpanossa.

Suomalaisten lisäksi AHL:n lensivät maalivahti Cayden Primeau, puolustaja Justin Barron sekä hyökkääjä Rafael Harvey-Pinard. Tämä tarkoittaa sitä, että slovakialaishyökkääjä Juraj Slafkovsky aloittaa kauden NHL:n puolella, mikä on hyökkääjälle hieno mahdollisuus.

Maanantaina Canadiens myös ilmoitti, että suomalaishyökkääjä Joel Armia on asetettu loukkaantuneiden pelaajien listalle. Armia pelannee reilun viikon päästä ensimmäiset pelinsä tällä kaudella NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL