Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähti innoissaan NHL-kauteen – ”Haluamme olla valmiita heti!”

Aleksander Barkov Florida Panthers vieraspaita.
AOP

Viime kaudella eniten NHL:n runkosarjassa pisteitä kerännyt joukkue oli Florida Panthers. Panthers lähtee tulevaan kauteen suurin odotuksin, sillä joukkueessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Suurin muutos nähtiin penkin takana, kun joukkueeseen pestattiin uusi päävalmentaja.

Florida Panthers pelasi erinomaisesti viime kaudella. Andrew Brunette nousi heti syksyllä päävalmentajaksi, kun Joel Quenneville joutui eroamaan. Brunette johdatti joukot pudotuspeleihin ykköspaikalta, mutta onnistui voittamaan vain yhden sarjan pudotuspeleissä, kun Washington Capitals kaatui ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella Tampa Bay Lightning oli parempi voitoin 4-0.

Alkavaan kauteen Panthers lähtee uudessa valmennuksessa, kun Winnipeg Jetsiä edelliset kaudet valmentanut Paul Maurice otti vetovastuun. Joukkueen kokoonpanossa suurin muutos tapahtui hyökkäyksessä, kun Jonathan Huberdeau ja puolustaja MacKenzie Weegar kaupattiin Calgary Flamesiin vaihdossa Matthew Tkachukiin. Tkachuk kirjoitti heti kahdeksan vuoden sopimuksen Panthersin kanssa ja hyökkääjä on yhdessä kapteeni Aleksander Barkovin kanssa joukkueen tärkeimpiä pelaajia niin nyt kuin tulevaisuudessa.

Barkov oli viime kaudella erinomainen ja odottaa tästä kaudesta paljon. Suomalaiskapteeni odottaa, että joukkue aloittaa kautensa heti vahvasti ja keskittyy yhteen vaihtoon kerrallaan.

– Haluamme olla valmiita heti. Meillä oli tosi kova leiri ja me olemme valmiita. Me olemme valmiita luistelemaan, pelaamaan ja olemme tosi innostuneita koko joukkue. Seuraava juttu mihin me keskitymme on kauden ensimmäinen vaihto.

Panthers aloittaa kauden perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa New York Islandersin vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL