Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättisopimus julkaistaan pian? – NHL:n supertähti neuvottelee kuumeisesti jatkosopimuksesta

Boston Bruinsin David Pastrnak.
AOP

Kesällä tärkeitä jatkosopimuksia tehnyt Boston Bruins lähtee alkavaan NHL-kauteen mielenkiintoisesta tilanteesta. Bruinsilla on uusi päävalmentaja alkavalle kaudelle ja kaksi kokenutta keskushyökkääjä tekivät paluun kokoonpanoon sopimusten myötä. Kauden yksi merkittävimmistä puheenaiheista on joukkueen kiistattoman tähtihyökkääjän tulevaisuus.

Boston Bruins eteni rutiinilla viime kaudella NHL:n pudotuspeleihin ja kohtasi Carolina Hurricanesin ensimmäisellä kierroksella. Bruins hävisi ottelusarjassa kaikki vieraspelinsä, mutta voitti kolme kotipeliään. Tämä tarkoitti sitä, että joukkue tippui jatkosta ja Hurricanes jatkoi toiselle kierrokselle.

Alkavaan kauteen Bruins lähtee uudessa valmennuksessa, kun GM Don Sweeney antoi potkut pitkäaikaiselle päävalmentajalle Bruce Cassidylle. Uudeksi päävalmentajaksi Sweeney palkkasi Jim Montgomeryn, jolla on aiempaa kokemusta NHL:n päävalmentajan pestistä Dallas Starsista.

Sweeneyn tärkein tehtävä tulevalla kaudella on saada jatkosopimus maaliin joukkueen tshekkitähden David Pastrnakin kanssa. Pastrnakin sopimus päättyy tähän kauteen, mutta hyökkääjä on ilmaissut ettei kiinnostusta liiaksi olisi olla mukana uudelleenrakennusprojektista. Uudelleenrakennus on väistämättä edessä lähivuosina, kun Patrice Bergeronin ja Brad Marchandin urat ovat väistämättä kääntyneet ehtoopuolelle.

Pastrnakin jatkosopimus on mitä ilmeisimmin syntymässä ihan läpipäivinä, sillä Sweeney haluaisi jatkosopimuksen ennen runkosarjan alkua valmiiksi. Tshekkihyökkääjälle on luvassa todella rahakas sopimus ja kausikohtainen palkka voi nousta jopa lähelle kymmentä miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä hyökkääjä tienaa 6,66.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL