Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Lähtö tuli! – Suomalaislupaukset paiskattiin NHL:n harjoitusleiriltä AHL:n

Ottawa Senators Lassi Thomson
AOP

NHL:ssä kovaa nousua kohti pudotuspelejä tekevä Ottawa Senators on tiputtanut harjoitusleiriltään useamman pelaajan kerralla pois. Tämä oli myös kohtalo kahdella organisaation suomalaisella pelaajalla, kun tie vie NHL:stä AHL-joukkueen harjoitusleirille. Senatorsin matkassa jatkaa yhteensä 30 pelaajaa.

Ottawa Senators on tehnyt merkittävän leikkauksen omaan NHL-kokoonpanoonsa. Leirillä jatkaa sunnuntaista eteenpäin enää 30 pelaajaa joista neljä on maalivahteja. Maalivahdeista Anton Forsberg ja Cam Talbot ovat pelaavia maalivahteja, joten kaksi varmasti tippuvaa nimeä on vielä selvillä.

Puolustuksessa on mukana yhdeksän pelaajaa joista ainakin yksi tippuu AHL:n puolelle. NHL-joukkueen mukana jatkavissa puolustajissa ei ole kuitenkaan Lassi Thomsonin nimeä, joka lensi AHL:n harjoitusleirille.

Hyökkäyksessä mukana on vielä 18 pelaajaa, joten viidelle tai neljälle pelaajalle koittaa vielä komennus AHL:n puolelle. Hyökkääjistä Senatorsin varaama suomalaislupaus Roby Järventie tippui myös AHL:n Thomsonin kanssa, joten Senatorsin harjoitusleirillä ei enää suomalaisia ole mukana.

Hyökkäyksessä pelipaikasta tiukasti taistelevat Derick Brassard, Ridly Greig, Parker Kelly, Austin Watson, Marc Kastelic, Scott Sabourin, Dylan Gambrell ja Jayce Hawryluk. Näistä Brassard on vain koeaikasopimuksella mukana.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL