Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Läpsystä vaihto! – Columbuksen tähtihyökkääjä osti joukkueesta kaupatun pelaajan talon

Johnny Gaudreau Columbus Blue Jackets
AOP

NHL:ssä nähtiin kesällä mielenkiintoinen episodi, kun kaikkien suureksi yllätykseksi Columbus Blue Jackets onnistui hankkimaan koko sarjan tavoitelluimman pelaajan. Tämä tarkoitti sitä, että joukkueessa tarvitsi tapahtua myös muita muutoksia ja näin myös kävi, kun Blue Jacketsin pitkäaikainen luottohyökkääjä vaihtoi pikatahtia maisemaa. Pelaajia yhdistää todella mielenkiintoinen tekijä, sillä Columbukseen saapunut hyökkääjä osti joukkueesta uloskaupatun pelaajan talon.

Columbus Blue Jacketsin suomalaismanageri Jarmo Kekäläinen sykähdytti kesällä hankkimalla yhdysvaltalaishyökkääjä Johnny Gaudreaun joukkueen riveihin seitsemän vuoden ja lähes 70 miljoonan dollarin sopimuksella. Tämä tarkoitti sitä, että Blue Jacketsilla alkoi palkkatila loppua kesken ja Kekäläinen oli pakotettu tekemään muitakin siirtoja. Käytännössä heti Gaudreaun sopimuksen varmistumisen jälkeen Kekäläinen kauppasi tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrandin Seattle Krakenin riveihin vaihdossa varausvuoroihin.

Kekäläinen myöntää jälkikäteen, että pelaajakauppa oli hänelle äärimmäisen vaikea.

– Oli todella sekavat fiilikset. Se oli varmasti elämäni kovin ratkaisu Blue Jacketsin managerina, kun jouduin kauppaamaan Björkstrandin pois. Pidin hänestä erittäin paljon pelaajana, mutta ennen kaikkea ihmisenä. Emme kuitenkaan uskoneet, että Gaudreau olisi saatavilla, joten tämä oli nykyisessä palkkakattotilanteessa pakollinen ratkaisu.

Björkstrand oli vastikään mennyt naimisiin ja oli kaupan tapahtuessa häämatkalla.

– Tiesin, että Gaudreaun saapuessa ja Patrik Laineelle jatkon tehdessä joukkueesta jonkun olisi siirryttävä eteenpäin. Tiesin, että se kauppa voi olla omalle kohdalle mahdollinen, mutta kyllä se puhelu Jarmolta oli melkoinen yllätys kuitenkin.

Gaudreaun palkkaaminen Blue Jacketsiin tarkoitti sitä, että Björkstrand menetti joukkueessa pelipaikkansa, mutta asuntoasioissa tanskalaisen ei tarvinnut alkaa murehtimaan, sillä hyökkääjä myi oman asuntonsa perheenlisäystä odottavalle Gaudreaulle.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL