Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelle karmaiseva takaisku – Jälleen huippupelaaja sivuun kokoonpanosta!

Taylor Hall jatkaa uraansa Boston Bruinsin paidassa.
AOP

NHL:ssä kauteen valmistautuva Boston Bruins on saanut jälleen ikäviä uutisia. Uuden päävalmentajan alaisuudessa Stanley Cupia vielä kertaalleen tavoittelemaan lähtevä Bruins koki jälleen ison menestyksen joukkueen kokoonpanoon. Ennestään jo isoista loukkaantumisista kärsinyt joukkue menetti yhden laitahyökkääjistään lisää.

Jim Montgomeryn aikaan valmennuksellisesti kesällä siirtynyt Boston Bruins tulee syksyllä olemaan pulassa. Bruinsilla oli ennestään jo iso kasa loukkaantumisia, mutta määrä kasvoi jälleen yhdellä, kun Taylor Hall kärsii ylävartalovammasta. Viime kaudella 61 tehopistettä takonut laitahyökkääjä on sivussa viikkoja.

– Hallin tilannetta seurataan viikko kerrallaan. Hänen vaivansa oli pahempi kuin uskoimmekaan, kommentoi päävalmentaja Montgomery.

Hall loukkaantui Philadelphia Flyersia vastaan pelatussa harjoitusottelussa, kun Rasmus Ristolainen taklasi häntä toisen erän alussa.

Montgomeryn valmentamasta joukkueesta jo ennestään puuttuu kauteen lähdettäessä tähtilaituri Brad Marchand ja NHL:n parhaimpiin puolustajiin lukeutuva Charlie McAvoy. Muista loukkaantuneista pelaajista puolustaja Matt Grzelcyk kävi olkapääleikkauksessa, mutta on palaamassa kaukaloon marraskuussa. Marchandin ja McAvoyn loukkaantumiset vievät pidempään.

Harjoitusotteluissa Hall on muodostanut vahvan kakkoskentän yhdessä paluun NHL:n tekevän tshekkihyökkääjä David Krejcin sekä hänen maanmiehensä David Pastrnakin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL