Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Liigassa pitkään sukeltanut joukkue teki huippuhankinnan! – Lähes sadan NHL-ottelun kokemus

Ian McCoshen saapuu Porin Ässiin AHL:stä.
AOP

Liigassa jo neljällä edellisellä kaudella putkeen ulos pudotuspeleistä jäänyt Porin Ässät on tehnyt kovan hankinnan puolustukseen. Ässät hankki viime kaudet AHL:ssä pelanneen puolustajan riveihin, joka on varattu NHL:n aikoinaan todella pienellä numerolla.

Porin Ässät tiedotti tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen 27-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustaja Ian McCoshenin kanssa. McCoshen on kotoisin Anaheimin kaupungista Kalifornian osavaltiosta. Vuonna 1995 syntynyt puolustaja on 191 senttiä pitkä ja painaa lähes sata kiloa. Vasemmalta laukova puolustaja on Florida Panthersin kakkoskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. McCoshen poimittiin Panthersin toimesta 31. varausvuorolla eli toisen kierroksen ensimmäisenä pelaajana.

McCoshen on urallaan pelannut yhteensä 60 ottelua NHL:ssä. Kaikki ottelut on tullut Florida Panthersin paidassa ja näissä on syntynyt seitsemän tehopistettä. AHL:ssä pelejä on kertynyt puolustajalle kuuden kauden aikana yhteensä 242 kappaletta. Näissä on syntynyt 53 tehopistettä. Ennen ammattilaisuraansa puolustaja kiekkoili Boston College yliopistossa ja edusti kahdesti maataan alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. NCAA-uralla 110 peliin kertyi 50 tehopistettä, mutta ammattilaiskaukaloissa tahti ei jatkunut samalla.

McCoshenin hankinnan myötä Ässillä on puolustuksessa huomattavasti parempi tilanne. Ulkomaalaisia Ässistä löytyy McCoshenin lisäksi Markus Phillips, joka teki vastikään vuoden mittaisen sopimuksen Poriin. Ässien puolustus ei ole mitenkään leveä, sillä vasemmalle puolelle on tekijöitä, mutta oikealta laukovia puolustajia on vain huippulupaava Aleksi Heimosalmi ja 24-vuotias Nikolas Matinpalo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL