Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Entinen Liiga-tähti siirtyy KHL:n

Kanadalaispuolustaja Brandon Gormley kiekkoili Turun Palloseurassa.
AOP

KHL:n on virrannut tänä kesänä ja alkusyksystä paljon ulkomaalaisia pelaajia. Pääsääntöisesti sarjaan siirtyy kakkos- tai jopa kolmosluokan Pohjois-Amerikkalaisia. Tällä kertaa Liigassakin esiintynyt kanadalaispuolustaja jatkaa uraansa KHL:n yhdessä heikoimmista seuroista.

Kanadalaispuolustaja Brandon Gormley on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen KHL:ssä niukin naukin pudotuspeleihin yltävän HK Sotshin kanssa. 30-vuotias kanadalainen siirtyy HK Sotshin riveihin Lokomotiv Jaroslavlista, jossa puolustaja kiekkoili viime kaudella yhdessä viidessä ottelussa. Kanadalaisen viime kausi alkoi Dinamo Riikan riveissä. HK Sotshissa pelaa ulkomaalaisista Gormleyn lisäksi entinen NHL-puolustaja Joe Morrow.

188 senttinen Gormley on Arizona Coyotesin ykköskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Coyotes poimi puolustajan numerolla 13 riveihinsä. Vuonna 1992 syntynyt Gormley on kotoisin Murray Riverin kaupungista, Prinssi Edwardin saarilta. Kyseinen provinssi on Kanadan kolmanneksi itäisin provinssi. Gormley on eliteprospects.com -sivuston mukaan ainut NHL:ssä esiintynyt pelaaja, joka on syntyjään kyseisestä provinssista.

Gormley pelasi juniorisarjoissa QMJHL:ssä Moncton Wildcatsin ja Shawinigan Cataractesin riveissä neljällä kaudella. Puolustaja edusti Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta MM-kisoissa kaudella 2011-12 tehden kuusi tehopistettä kuuteen peliin. NHL:ssä kanadalainen teki debyytin toisella ammattilaiskaudella, kun pelejä kertyi viisi Coyotesin riveissä. Yhteensä puolustaja pelasi NHL:ssä kolmella eri kaudella yhteensä 58 ottelua ja teki näissä tehot 2+3. Coyotesin lisäksi Gormley edusti Colorado Avalanchea.

Euroopassa ennen KHL:ää Gormley on edustanut SHL:ssä Frölundaa ja Mora IK:ta ja DEL-liigassa Straubing Tigersia. Puolustaja kiekkoili myös TPS:ssä 24 ottelun verran ja iski kahdeksan tehopistettä kaudella 2018-19.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL