Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kulttivalmentaja jyrähti – ”Mitä sitten? En usko siihen…”

Dallas Starsin John Klingberg ja Calgary Flamesin Rasmus Andersson tappelee.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on mukana kolme kanadalaista joukkuetta. Kaikki ovat pelanneet nyt yhdet ottelut ja vain Edmonton Oilers on ilman voittoa. Calgary Flames aloitti oman pudotuspelisarjan viime yönä Suomen aikaa Dallas Starsia vastaan. Flames oli ottelussa äärimmäisen kliininen, sillä avauserässä syntynyt ylivoimamaali riitti voittoon.

NHL:n pudotuspeleissä runkosarjassa läntisen konferenssin toiseksi päätynyt Calgary Flames otti hienon voiton Dallas Starsista, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Ottelussa oli paljon tunnetta ja muun muassa ensimmäisen erän lopulla nähtiin kaksi tappelua, joista kaksi pelaajaa ajettiin ulos.

Mylläkät lähtivät käyntiin, kun kymmenisen sekuntia ennen erän päätöstä Flamesin tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk kävi ajamassa päädyssä ollutta John Klingbergiä. Yhdysvaltalaishyökkääjän laitataklauksesta muodostui ketjureaktio, mikä johti isompiin nujakoihin. Lopulta Klingberg päätyi tappelemaan maanmiehensä Rasmus Anderssonnin kanssa. Ruotsalaisten tappelu johti siihen, että kumpikin pelaaja sai tilanteesta suihkukomennuksen, kun se tapahtui tilanteen jälkeen eikä niinkään spontaanisti.

Klingbergin ja Anderssonin puuttumiset kokoonpanosta johti siihen, että esimerkiksi Miro Heiskasen peliaika nousi pilviin, ja Flamesin puolelta kolme kärkipuolustajaa saivat enemmän vastuuta. Isoa muutosta se ei kuitenkaan tuonut ottelun kulkuun.

Keskiviikon harjoitusten jälkeen mediatilaisuudessa aiheesta keskusteltiin ja muun muassa Flames päävalmentaja Darryl Sutter otti asiaan hyvin vähän kantaa. Sutterilta tiedusteltiin, mikä kyseisen parivaljakon kanssa saattaa jatkossa tapahtua.

– Mitä sitten? En usko siihen, että nämä pelaajat tappelisivat seuraavassa pelissä toistensa kanssa.

Flamesin luottopuolustaja Noah Hanifin ei jaksanut päätään vaivata kyseisellä asialla, vaan summasi asian yksinkertaisesti.

– Nyt on pudotuspelit käynnissä. Kaikkea voi sattua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL